Premier League

Petrescu, luat peste picior de fanii lui Chelsea! “Ai mâncat toate plăcintele?” Foto

19.05.2018 | 10:23
Dan Petrescu a fost ironizat de fanii lui Chelsea

Dan Petrescu a plecat din România cu două zile înainte de meciul CFR Cluj – Viitorul, care i-ar putea aduce al doilea titlu de campion. Antrenorul clujenilor a fost invitat de Chelsea să joace într-un meci organizat în memoria lui Ray Wilkins, fostul căpitan al naţionalei Angliei care a decedat la începutul lunii aprilie.

Fostul internaţional român a jucat în prima repriză a partidei demonstrative şi a fost ironizat de fanii lui Chelsea din cauza kilogramelor în plus. “O seară frumoasă la fotbal. Petrescu a mâncat bine”“Cine a mâncat toate plăcintele? Dan Petrescu” sau “Chiar dacă are 177 de kilograme, Dan Petrescu joacă mai bine decât fotbaliştii pe care s-au plătit 200 de milioane recent”, au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Dan Petrescu, aplaudat la final de fanii lui Chelsea

Inter a câştigat meciul cu Chelsea, scor 4-1, iar Cristi Chivu a fost, la rândul lui, titular în echipa milanezilor. La meciul de pe “Stamford Bridge” au mai evoluat Marcel Desailly, Roberto Di Matteo, Andrei Șevcenko, Gianluca Vialli, Javier Zanetti, Hernan Crespo, Jurgen Klinsmann, Guiseppe Baresi sau Marco Materazzi. La finalul partidei, Dan Petrescu a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii formaţiei din Londra.

Tags: