Petrescu a pierdut Cupa Emiratelor în faţa viitoarei echipe a lui Reghe

Dan Petrescu n-a reuşit să câştige Cupa Preşedintelui în Emiratele Arabe Unite. Formaţia sa, Al Nasr, a fost învinsă la scor de neprezentare de Al Wahda, 3-0.

Echipa lui Dan Petrescu a fost nevoită să joace în 10 oameni din minutul 65, atunci când M. Ahmed a fost eliminat. Cele trei goluri ale formaţiei Al Wahda au fost marcate de Dzsudzsak (2) si de T. Ahmed.

Al Wahda este echipa pe care o va prelua în scurt timp Laurenţiu Reghecampf, care şi-a încheiat socotelile cu Steaua. Chiar Dan Petrescu a confirmat ”transferul” lui Reghe, cu câteva zile înainte de finala Cupei Preşedintelui. ”Aşa am auzit şi eu pe aici, pe la impresari, unii zic că Reghe ar veni la echipa cu care jucăm noi finala”, a declarat ”Bursucul”.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775