Dan Petrescu suprinde înaintea meciului cu Astra: “Sincer, mi-e frică”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/04/2018, 18:16
Dan Petrescu suprinde înaintea meciului cu Astra: “Sincer, mi-e frică”

Echipa din Gruia va primi vizita Astrei Giurgiu, duminică, de la ora 20.45, în etapa a 4-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, iar Dan Petrescu a dezvăluit că a avut probleme cu trei jucători înaintea meciului cu echipa lui Gigi Mulţescu. Mai mult, “Bursucul” este sigur că jucătorii Astrei vor da totul pe teren pentru a demonstra de ceea ce sunt în stare. 

“A fost o săptămână mai lungă ca de obicei, dar băieţii s-au pregătit bine. Am avut mici probleme cu Hoban, Mailat şi Camora, dar astăzi s-au antrenat deja în condiţii normale. Este clar că, indiferent de ţară sau de ligă, atunci când soseşte un antrenor nou, jucătorii au o reacţie pozitivă. Aşa mi s-a întâmplat şi mie de fiecare dată când am preluat o echipă nouă. Echipa evolua extraordinar, apoi urma căderea. Fotbaliştii Astrei vor încerca să demonstreze de ce sunt în stare. Nu există niciun avantaj că vom juca acasă. Sincer, mi-e frică de această partidă. Venim după două remize grele cu FCSB şi Craiova şi sper ca jucătorii mei să nu-şi piardă concentrarea. Au fost două partide pe care le puteam câştiga. Pe oriunde a antrenat, domnul Mulţescu a avut rezultate bune. Mă aştept la un joc ofensiv din partea Astrei”, a spus Dan Petrescu.

“Sper să nu mai ajuns în tribună!”

Dan Petrescu speră să nu mai întâmpine probleme şi să poată sta pe banca CFR-ului la celelalte meciuri din playoff-ul Ligii 1 Betano. “Sper să nu mai ajung în tribună, să rămân pe bancă. Data trecută nu m-am putut controla, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici nu mi-am dat seama că am depăşit linia. Mi-a părut rău. Şi la Comisii am spus că voi încerca să nu mai ajung acolo”, a spus Dan Petrescu.

Crede că Viitorul se poate bate la titlu

Antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre lupta pentru titlu şi consideră că Viitorul se poate bate pentru primul loc. “Viitorul poate să câştige toate meciurile. Niciun antrenor nu-şi cunoaşte jucătorii mai bine ca Gică Hagi. Îi ştie de când au fost mici, ştie ce trebuie să facă cu ei. Aş fi vrut să fie cel puţin 10 academii în ţară ca cea a lui Hagi. Sunt tineri, au calitatea necesară, iar dacă vor câştiga astăzi (n.r. cu Poli Iaşi de la ora 18:00), vor reintra în lupta pentru locurile de cupe europene. Au forţa să câştige toate cele 7 partide rămase din acest campionat”, a spus Dan Petrescu.

Închide ×