Fotbal international

UPDATE / “Pet-RESCUE” la Crystal Palace? Vezi declaraţia surprinzătoare, de ultimă ORĂ, a românului!

UPDATE 14:50 / Contactat telefonic de postul Dolce TV Dan Petrescu s-a arătat suprins de graba cu care toată lumea îl dă la Crystal Palace şi de faptul că se scrie că s-ar afla deja la Londra....
18.11.2013 | 13:25
UPDATE  PetRESCUE la Crystal Palace Vezi declaratia surprinzatoare de ultima ORA a romanului
ADVERTISEMENT

UPDATE 14:50 / Contactat telefonic de postul Dolce TV Dan Petrescu s-a arătat suprins de graba cu care toată lumea îl dă la Crystal Palace şi de faptul că se scrie că s-ar afla deja la Londra. ”Eu sînt la Moscova şi nu cred că se pune problema în viitorul apropiat de plecarea mea de la Dinamo la o altă echipă”.

UPDATE 13:15 / Conform ultimelor informaţii difuzate de presa engleză, drumul lui Dan Petrescu pentru a putea prelua echipa de pe ultimul loc din Premier League, Crystal Palace, s-a deschis, după ce Ian Halloway a acceptat să demisioneze din funcţia de antrenor al grupării lodnoneze. Noua promovată are doar patru puncte după 11 etape, iar misiunea celui care s-ar încumeta să preia echipa va fi una foarte dificilă. Însă toată lumea ştie dorinţa uriaşă a lui Petrescu de a putea antrena în Anglia şi din această cauză el este gata să renunţe la Dinamo Moscova, care e aproape de zona europeană, pentru a se angaja în această acţiune riscantă, ţinînd cont de faptul că efectiv Crystal Palace este o echipă modestă ca lot.

ADVERTISEMENT

South London Press îl dau ca şi instalat

Dacă ar fi să ne luăm după ceea ce au scris în ultimele ore pe site-ul lor cei de la South London Press ar trebui să vorbim deja despre Dan Petrescu instalat pe banca lui Crystal Palace, contract pe trei ani, cu 30.000 de lire sterline salariu pe săptămînă. Dacă ar rămîne toată perioada Petrescu ar urma să încaseze de la londonezi în jur de cinci milioane de lire sterline. Problema este însă pentru clubul englez faptul că ei trebuie să plătească inclusiv o compensaţie lui Dinamo Moscova în valoare de două milioane euro, iar acest lucru nu le convine deloc. Acesta este şi motivul pentru care şefii clubului discută înclusiv cu Tony Pulis, de la Stoke City, dar acesta spune că nu e interesat să-şi schimbe locul de muncă de la o echipă fără griji la una la care trebuie multă muncă şi minuni pentru a se salva. Totodată, Ian Dowie, care a mai pregătit-o pe Palace, ar accepta o revenire şi cu ochii închişi, însă Steve Parish, magnatul care ţine clubul, nu vrea să audă, din două motive. Primul că Dowie este un trădător, pentru că a plecat tocmai la duşmanul tradiţional Charlton Athletic şi pe de alta pentru că e un specialist în…retrogradări.

Alte nume de pe lista lui Parish sînt Sean Dychie, care pregăteşte revelaţia ligii secunde Burnley sau Mick McCarthy de la Ipswich, dar şi în cazul lor cluburile cer compensaţii cam la nivelul celor ce ar trebuie plătite pentru Dan la Dinamo Moscova.

ADVERTISEMENT

UPDATE 11:47 / Ioan Becali a dezvăluit că Dan Petrescu este foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu Crystal Palace. “Dan Petrescu e acolo, discută cu cei din conducere. Să vedem ce curaj are. Să vedem dacă va ajunge la o înţelegere. Ar renunţa la cîteva sute de mii dacă s-ar duce în Anglia. Ar renunţa la nişte şanse la Dinamo Moscova, dar Anglia e ţara lui şi este visul său să antreneze acolo”, a spus Ioan Becali la Dolce Sport.

UPDATE 09:50 / Casele de pariuri britanice sînt foarte sigure că Petrescu va fi astăzi prezentat ca noul manager al celor de la Crystal Palace. “Pet-rescue”, a;a cum e supranumit Dan, are cea mai mică cotă din lista de antrenori care ar putea-o prelua pe Palace, respectiv 2/1 care înseamnă cotă 3!

ADVERTISEMENT

petrescu

––––––––––

17.11.2013

UPDATE 20:21 Victor Becali, bun prieten al lui Dan Petrescu, a confirmat posibilitatea ca ”Bursucul” să o antreneze în scurt timp pe Crystal Palace. “Este adevărat. Îşi doreşte să plece la Crystal Palace, a jucat atîţia ani în Anglia, este un lucru important pentru el. Acest club este într-o situaţie delicată, dar va semna un contract pe o perioadă mai lungă şi chiar dacă retrogradează, va avea posibilitatea de a construi o echipă şi de a reveni în prima ligă”, a spus Victor Becali la sportro.

UPDATE 20:17 Fanii lui Crystal Palace îl vor pe Dan Petrescu la echipa lor de suflet. Aceştia îl aseamănă pe ”Bursuc” cu actorul principal din X-Files, Fox Mulder. Alţii îl supranumesc ”Pet Rescue” (n.r. – joc de cuvinte format din numele românului care s-ar traduce prin “Salvarea animalelor de casă”).

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu îşi doreşte cu orice preţ să antreneze în Premier League, chiar dacă este vorba doar despre Crystal Palace, echipă clasată pe ultimul loc, cu numai patru puncte după 11 etape, cu şase mai puţin decît prima echipă deasupra liniei. Totuşi, conform presei din Anglia, “Bursucul” este dispus să accepte un angajament cu 66 % mai mic decît are în prezent la Dinamo Moscova!

Renunţă la trei milioane de euro?!

Astfel, Petrescu ar accepta o diminuare a salariului anual de la cinci milioane de euro, cît încasează în Rusia, conform sursei mai sus menţionate,  undeva în jurul unei sume puţin sub două milioane de euro, atît cît este dispusă conducerea lui Crystal Palace să-i ofere. Britanicii nu îşi permit mai mult, avînd în vedere că mai au de făcut o cheltuială importantă în cazul în care vor să-şi asigure serviciile românului şi, anume, o clauză de aproximativ 2,4 milioane de euro către Dinamo Moscova.

PETRESCUUUU

 

ADVERTISEMENT
Tags: