Petrescu s-a supărat degeaba. CFR, codaşă în play-off la posesie

Eduard Popa   
in Stiri sportive
05/04/2018, 09:09
Petrescu s-a supărat degeaba. CFR, codaşă în play-off la posesie

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a răbufnit la ultima conferinţă de presă când a fost întrebat din nou despre criticile aduse stilului preferat de echipa sa în actualul sezon: “Nu putem face mereu spectacol. Am primit doar 15 goluri tot sezonul. Craiova bate doar cu 1-0, Steaua bate doar din faze fixe, iar voi criticaţi doar CFR. Tot campionatul s-a vorbit despre CFR, au fost doar critici. Dinamo a jucat ofensiv, dar s-a dus în play-out, luând 3-4 goluri pe meci. Asta voiaţi să facă CFR?”

Chiar dacă susţine că echipa sa a jucat mai ofensiv în duelul cu Craiova, statisticile arată că per total echipa sa are un stil mai degrabă defensiv, speculativ. CFR se află doar pe locul 5 în rândul echipelor din play-off la capitolul posesie, cu 43,3%. 

Deac: “Pe mine nu mă interesează cum luăm titlul”

Lideri la capitolul posesie în play-off-ul Ligii 1 sunt cei de la CS U Craiova, care au avut mingea 56,6% din timpul de loc, urmaţi de FCSB cu 56% şi Viitorul, cu 53,4%. Poli Iaşi e pe patru, cu 49,5%, în timp ce fotbaliştii de la Astra Giurgiu au avut mingea la picior doar în 36,5% din timp. 

Cu toate acestea, dacă antrenorul său este nervos, veteranul Ciprian Deac e mult mai relaxat: “Vreau să luăm titlul indiferent de stil! Chiar nu mă interesează cum! Ce dacă înscriem doar din faze fixe?”, a spus internaţionalul român.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×