Dan Petrescu se ia de Becali. “Nu e normal să faci astfel de declaraţii”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
03/02/2018, 18:22
Dan Petrescu se ia de Becali. “Nu e normal să faci astfel de declaraţii”

După ce FCSB l-a vândut pe Florin Niţă la Sparta Praga în schimbul sumei de 2.000.000 de euro, Gigi Becali a dezvăluit că şi-ar dori să-l ia pe Arlauskis, portarul lui CFR Cluj – vezi detalii.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, s-a arătat deranjat de declaraţia făcută de Gigi Becali. Mai mult, “Bursucul” susţine că nu se va uita la meciurile Stelei din sezonul regulat, ci preferă să urmărească partide din Anglia şi Spania.

Petrescu, atac la Gigi Becali

“Nu e normal să faci astfel de declaraţii. În nicio ţară din lume nu se fac astfel de declaraţii. Patronul echipei să declare la televizor că vrea portarul de la echipa contracandidată. Nu mi se pare corect, dar suntem obişnuiţi”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

“Nu o să mă uit la meciurile Stelei. O să mă concentrez pe meciul nostru şi o să mă uit la meciuri din Spania, Anglia… Înainte de meciul cu Steaua o să mă uit la toate meciurile”, a mai adăugat Dan Petrescu.

Ştirea MOMENTULUI

Răducioiu nu are încredere în Dinamo! “Din păcate, nu mă convinge”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.