Motivul pentru care CFR i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
03/04/2018, 19:02
Motivul pentru care CFR i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

 Iuliu Mureşan, a dezvăluit că motivul din spatele acestei decizii este acela de a risipi discuţiile legate de plecarea antrenorului de la CFR Cluj:

“Am anunţat acest lucru tocmai pentru a curma discuţiile care erau în spaţiul public cu tot felul de echipe şi impresari care îl caută pe Dan Petrescu şi că el va pleca. Aceste discuţii nu făceau bine jucătorilor şi atmosferei bune care e la club şi atunci… În mod normal, nu am fi anunţat până în vară acest lucru sau puteam să mai amânăm încă un an, pentru că mai avea contract, dar am considerat că e bine să nu mai fie discuţii cu tot felul de arabi, chinezi, ruşi şi aşa mai departe.

“Vrem în Champions League”

În campionatul acesta, noi nu am avut obiectiv câştigarea titlului şi am avut obiectiv să intrăm în play-off. Ni l-am îndeplinit, suntem în lupta pentru titlul, sperăm să jucăm în preliminariile Ligii Campionilor sau Europa League, dar, după aceea, vom dori să câştigăm campionatul şi să jucăm în grupele Champions League. Sunt obiective, dar nu la modul în care, dacă nu se realizează, să se rezilieze contractul”, a spus Iuliu Mureşan la Telekomsport.

Închide ×