STEAUA-DINAMO. Petrescu, SLAB! Trei GREŞELI mari de arbitraj

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
21/08/2016, 12:42
STEAUA-DINAMO. Petrescu, SLAB! Trei GREŞELI mari de arbitraj

Arbitrul partidei Steaua-Dinamo, Radu Petrescu s-a remarcat negativ în derby-ul de sîmbătă seară după ce a luat cîteva decizii care au dezavantajat ambele combatante. La sfîrşitul partidei de pe Naţional Arena, atît Ioan Andone, dar şi Reghecampf au avut unele obiecţii.

Centralul bucureştean l-a eliminat corect pe Steliano Filip în minutul 88, pentru un cot în figură aplicat lui Adi Popa, dar din păcate pentru acesta a greşit la trei faze importante.

Prima oară, în minutul 14, Radu Petrescu nu i-a dat al doilea cartonaş galben lui Gabi Tamaş, pentru un fault clar la Gnohere. Ulterior, la cealaltă poartă, Hanca l-a călcat pe De Amorim în careu.

“Se impunea lovitură de la 11 metri”, a spus Dan Lăzărescu, expertul unui post de televiziune.

Însă în minutul 69, Steaua ar fi putut primi al doilea penalty, însă Radu Petrescu a lăsat jocul să continue după ce Romera l-a împins pe Hamroun.

La finalul jocului, Laurenţiu Reghecampf, deşi nu a vrut să pună tunurile pe Radu Petrescu a lăsat totuşi de înţeles că este nemulţumit de prestaţia acestuia. “Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc de arbitraj, dar Hamroun mi-a spus că a fost faultat clar”, a declarat Reghe.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×