Petrescu se întoarce pe Stamford Bridge! Propunere de la Chelsea

Vicentiu Dinescu    Ionut Neamţu   
în Stiri sportive
04/04/2018, 14:27
Petrescu se întoarce pe Stamford Bridge! Propunere de la Chelsea

Tehnicianul român a fost invitat de oficialii gruprii engleze să participe la un meci de gală pe Stamford Bridge, în care legendele clubului londonez vor întâlni foste glorii de la Internazionale Milano.

”Sunt foarte fericit să revin în luna mai pe Stamford Bridge şi aştept cu nerăbdare să-i văd pe toţi foştii mei colegi de la Chelsea”, a declarat Dan Petrescu, care a jucat la Chelsea în perioada 1995-2000 şi alături de care a câştigat Cupa Angliei, Cupa Ligii, Cupa Cupelor şi Supercupa Europei.

Petrescu a dezvăluit care a fost cea mai mare dorinţă la Chelsea

”Îmi amintesc şi acum de acel gol înscris cu Arsenal în finala CUpei Angliei. A fost un obiectiv fantastic. A fost un corner şi a doua minge a venit la mine. Am făcut două sau trei driblinguri înainte de a înscrie. Chiar şi reacţia mea a fost fantastică după acel gol marcat”, şi-a amintit Petrescu.

Dan Petrescu a dezvăluit pentru site-ul clubului Chelsea care a fost cea mai mare dorinţă a sa după ce a ajuns pe Stamford Bridge: ”Am jucat cu Steaua Bucureşti o finală de Champions League, împotriva lui AC Milan, dar am pierdut cu 4-0. Motiv pentru care am fost foarte ambiţios şi am vrut să joc o altă finală de cupă europeană şi să o câştig. Am fost destul de norocos să o fac cu Chelsea împotriva lui Stuttgart, când Gianfranco Zola a marcat un gol fantastic”.

Închide ×