Life

Petrică Cercel, ultimul interviu înainte să fie răpus de COVID-19. Ce spunea despre soția lui

Petrică Cercel a oferit un interviu inedit, înainte să fie răpus de COVID-19. Cântărețul s-a stins din viață joi, 16 septembrie 2021.
16.09.2021 | 18:18
Petrica Cercel ultimul interviu inainte sa fie rapus de COVID19 Ce spunea despre sotia lui
Petrică Cercel, ultimul interviu înainte să fie răpus de COVID-19. Ce spunea despre soția lui. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultimul interviu oferit de Petrică Cercel, interpretul de manele era zâmbitor și plin de viață, exact așa cum și-l amintea toată lumea. Cântărețul a murit joi, 16 septembrie, după ce a fost infectat cu coronavirus.

Artistul era internat la un spital din Capitală, însă starea de sănătate i s-a agravat în ultimele zile. În urmă cu câteva luni, Petrică Cercel a vorbit despre familie și cei dragi în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Petrică Cercel, ultimul interviu înainte să fie răpus de COVID-19.

Ultimul interviu pe care l-a dat Petrică Cercel a fost acum câteva luni, atunci când manelistul vorbea despre familie și oamenii dragi. Artistul a prezentat-o atunci pe soția lui, Ana, fiind o rară apariție pe micile ecrane.

Interpretul de manele spunea, la momentul respectiv, că membrii familiei sunt foarte uniți și preferă simplitatea, nu lucrurile extravagante.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei.

Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim simplitatea, nu suntem fasonați”, spunea Petrică Cercel la Antena Stars, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Ana, soția regretatului manelist, a oferit câteva declarații despre viața de familie în cadrul interviului respectiv. Cei doi erau căsătoriți de 35 de ani.

„În familia noastră eu gătesc, ele (nr. soțiile copiilor) doar mă ajută. Fac la ele acasă. Eu ca soție sunt geloasă, așa ca orice femeie”, spunea soția manelistului atunci, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Manelistul a lăudat-o apoi pe soția lui, despre care a spus că reprezintă un adevărat exemplu pentru multe femei tinere.

„E o femeie care nu e geloasă pe bărbatul ei. Mă iubește suficient. Să nu exagereze cu gelozia că după o dăm în dramatisme și nu e bine.

O femeie așa trebuie să fie. Să ai grijă de bărbatul tău, să nu ți-l fure o frumoasă, o șchioapă. Nu mai contează”, a declarat artistul.

„Îmi respect foarte mult nevasta”

Totodată, Petrică Cercel a mai spus că i-a fost mereu fidel soției sale, pe care a respectat-o întotdeauna.

„Din punctul ăsta de vedere îmi respect foarte mult nevasta. Dacă am primit vreun telefon, mă motivez frumos ca să înțeleagă că nu este nimic. Așa sunt eu. E nevasta vrea și vreau să o respect, să nu-și facă filme”, mai spunea acesta.

Petrică Cercel s-a stins din viață în urma unor complicații cauzate de COVID-19. Artistul era intubat de câteva zile, însă starea de sănătate i s-a agravat.

Zilele trecute, Ionuț Cercel, fiul său, spunea că artistul dă semne că și-ar reveni. Din păcate, acesta a pierdut lupta cu virusul SAR – CoV – 2.

ADVERTISEMENT
Tags: