Life

Ce i-ar fi spus Petrică Mîțu Stoian ginerelui lui Doru Gusman înainte să moară. Impresarul a făcut noi dezvăluiri

Doru Gusman a dezvăluit ce i-ar fi spus Petrică Mîțu Stoian ginerelui său, cu două săptămâni înainte să moară. Impresarul a făcut noi dezvăluiri în cadrul unei emisiuni.
09.12.2021 | 23:58
Ce iar fi spus Petrica Mitu Stoian ginerelui lui Doru Gusman inainte sa moara Impresarul a facut noi dezvaluiri
Ce i-ar fi spus Petrică Mîțu Stoian ginerelui lui Doru Gusman înainte să moară. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ginerele lui Doru Gusman a dezvăluit ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian cu două săptămâni înainte să moară. Solistul i-ar fi spus acestui să fie încălțat cu o anumită pereche de pantofi dacă se întâmplă să moară.

În ianuarie, regretatul interpret de muzică populară urma să fie operat pe inimă.

Doru Gusman a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiica impresarului înainte să fie dus la ATI și nu cu surorile sale.

ADVERTISEMENT

Ce i-ar fi spus Petrică Mîțu Stoian ginerelui lui Doru Gusman înainte să moară

Doru Gusman a declarat că fiica lui este cea cu care Petrică Mîțu Stoian comunica cel mai mult și nu surorile lui „care au apărut acum”.

În ianuarie, regretatul artist urma să sufere o operație grea la inimă. Acesta i-ar fi spus că trebuie să rezolve toate lucrurile, pentru orice eventualitate, ca să nu vină „hienele” peste el.

ADVERTISEMENT

La acel moment, cântărețul lua în calcul scenariul de a-și pierde viața în urma operației. Din păcate, trgedia s-a întâmplat atunci când nimeni nu se aștepta.

„În ianuarie urma să fie operația pe inimă, o operație grea și a zis că ‘am să las treburile clare că, ferească Dumnezeu, vor veni hienele alea pe tine’ și uite că au venit, a avut dreptate.

ADVERTISEMENT

Ginerului meu i-a spus cu două săptămâni înainte că ‘dacă mor să mă încalți cu pantofii ăștia’.

Fiica mea a vorbit cu el până când l-a băgat la ATI, cu ea comunica, nu cu surorile astea care au apărut acum”, a declarat Doru Gusman la Exclusiv VIP, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Recent, surorile lui Petrică Mîțu Stoian l-au acuzat pe Doru Gusman că l-ar fi forțat pe artist să ia anumite decizii, printre care să treacă averea pe numele firmei și nu pe al lui.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021. Artistul a ajuns la secția de ATI a Spitalului de Urgență Reșița după ce a urmat un tratament post-COVID la o clinică privată din același oraș.

Acesta avea bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică, potrivit declarațiilor medicilor care l-au tratat. Artistul avea și probleme cu inima.

Moartea fulgerătoare a interpretului de muzică populară a șocat pe toată lumea. Artistul avea 61 de ani la momentul decesului.

ADVERTISEMENT