Life

Petrică Mîțu Stoian a murit! Totul despre îndrăgitul cântăreț de muzică populară. Cauza morții și reacțiile colegilor devastați

Petrică Mîțu Stoian, cunoscutul interpret de muzică populară, a murit la spitalul din Reșița. Artistul s-a stins din viață la 61 de ani, după ce a ajuns în stare critică la Terapie Intensivă.
08.11.2021 | 23:12
Petrica Mitu Stoian a murit Totul despre indragitul cantaret de muzica populara Cauza mortii si reactiile colegilor devastati
Petrică Mîțu Stoian a murit! Totul despre îndrăgitul cântăreț de muzică populară. Cauza morții și reacțiile colegilor devastați. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT
08-11-2021
21:14

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian au vorbit despre decesul artistului

Surorile artistului spun că acesta nu ar fi trebuit să meargă la clinica unde să urmeze tratamentul hiperbaric. Acesta le-ar fi spus celor două că merge într-o stațiune, pentru a se relaxa. 

08-11-2021
17:36

Petrică Mîțu Stoian, decorat post-mortem

Îndrăgitul artist va fi declarat cetățean de onoare în județul Mehedinți, Stoian fiind originar din zona Plaiul Cloșanilor. Acesta s-a născut și a copilărit în Mehedinți, cu toate că viața l-a purtat ulterior prin mai multe zone ale țării. 

08-11-2021
15:21

Mesajul scris pe crucea lui Petrică Mîțu Stoian

Artistul își pregătise crucea pentru mormânt încă din urmă cu câteva săptămâni, iar în urmă cu ceva zile chiar le trimisese apropiaților o fotografie cu acest obiect. Pe cruce apare nu doar fotografia regretatului interpret, ci și un mesaj ales de acesta, potrivit pentru cariera sa muzicală. 

08-11-2021
10:03

Moartea lui Petrică Mîţu Stoian, analizată de un medic infecționist

Moartea interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a fost analizată de un specialist în domeniu. Medicul Voichiţa Lăzureanu de la spitalul Victor Babeş din Timişoara a vorbit despre motivele care ar fi putut duce la decesul artistului. „Această terapie cu oxigen, noi nu o efectuăm în spital”, spune medicul.

07-11-2021
15:01

Unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian

FANATIK a aflat în exclusivitate unde își va dormi somnul de veci îndrăgitul Petrică Mîțu Stoian. Află de aici mai multe despre cum vor fi organizate funeraliile artistului și cine se va ocupa de cele necesare. 

07-11-2021
10:39

Ce avere lasă în urmă regretatul artist

Petrică Mîțu Stoian lasă în urma sa o avere considerabilă, despre care poți citi mai multe aici. Acesta nu avea soție și nici copii, însă a mai discutat în trecut despre asta și afirma că ”nu e un capăt de țară” faptul că nu are urmași direcți.

07-11-2021
09:20

Constantin Enceanu, confesiune în lacrimi după dispariția bunului său prieten

FANATIK a discutat în exclusivitate cu Constantin Enceanu, unul dintre cei mai bun prieteni pe care i-a avut Petrică Mîțu Stoian. 

”Vom rămâne cu cântecul în care a pus atât de mult suflet. Mereu când ne întâlneam, era pus pe șotii. Nu te puteai supăra pe el. Nu aveai cum să te cerți cu el”, spune Enceanu, care afirmă că regretatul artist i-a fost mai mult decât un frate. Declarațiile complete ale acestuia, dar și ale altor nume grele din lumea artistică sunt aici. 

07-11-2021
08:42

De ce ar fi murit, de fapt, îndrăgitul artist

Medicul Cosmin Librimir a discutat despre starea în care a ajuns Petrică Mîțu Stoian la spital și despre ce i-a cauzat decesul. ”Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, arată directorul medical al SJU Reșița, care a indicat că artistul lua un tratament cu anticoagulant, chiar și înainte de Covid. 

07-11-2021
07:54

Petrică Mîțu Stoian și-ar fi prevestit moartea

Îndrăgitul interpret de muzică populară și-ar fi prevestit moartea. Mărturie stă faptul că, în urmă cu doar câteva zile, acesta își pregătise crucea pentru mormânt. Pe de altă parte, acesta tocmai încheiase filmările la o emisiune specială de Revelion și nu dădea semne că ar fi fost ceva în neregulă. 

06-11-2021
23:00

Constantin Enceanu, în lacrimi: "Sunt răvășit, nu îmi vine să cred! Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni"

Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi când a primit vestea morții bunului său prieten și coleg Petrică Mîțu Stoian.

„Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat.

Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi.“, a declarat, în lacrimi, Constantin Enceanu, la Romania TV.

06-11-2021
22:44

Ultimele imagini cu Petrică Mîțu Stoian în viață

Îndrăgitul interpret de muzică populară filmase, în urmă cu doar câteva zile, ediția de Revelion pentru Antena 1. Mirela Vaida a publicat ultima imagine cu Petrică Mîțu Stoian într-un platou de televiziune. VEZI AICI cum arăta artistul “Dumnezeule! Nu îmi vine sa cred! Tocmai am terminat spectacolul și, când am ieșit din scena, am aflat cumplita veste: Petrică Mîțu Stoian a murit! Sunt înmărmurită. Sunt șocată!

Aceasta fotografie este făcuta de mine în urmă cu 3 zile, când am filmat ediția de Revelion din platoul @acces_directoficial Nu am cuvinte… Nu există emisiuni speciale de Sărbători la care Mațu Stoian să nu fi fost chemat!

Era nemaipomenit, cu pofta lui de viața, cu graiul și portul lui din Izverna, de care era atât de mândru… Maestre, noi avem multe filmări zilele acestea și tu trebuie să fii acolo! Nu putem concepe că nu mai ești! Tu umpli tot cu cântecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Mîțule!!”, a fost mesajul postat de cunoscuta prezentatoare, la scurt timp după ce cântărețul a murit.

06-11-2021
22:40

Drama cumplită prin care a trecut Petrică Mîțu Stoian în ultimele luni

Petrică Mîțu Stoian slăbise în ultima perioadă aproape 24 de kg. Cântărețul de muzică populară a dezvăluit, în emisiunea “La Măruță”, ce întâmplare nefericită l-a făcut să se topească pe picioare. VEZI AICI Drama cumplită prin care a trecut Petrică Mîțu Stoian în ultimele luni. Șocul care l-a făcut să piardă 24 de kilograme în scurt timp

06-11-2021
19:48

Niculina Stoican, devastată după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au împărțit scena ani de zile, au participat la numeroase evenimente împreună și îi lega o prietenie stânsă. Trecerea în neființă a artistului de muzică populară a devastat-o pe cântăreață care, plângând și abia găsindu-și cuvintele, a avut puterea să ne mărturisească ce probleme de sănătate avea bunul ei prieten și coleg de scenă și ce tratament a urmat înainte să ajungă în stare critică la spital, iar ulterior să înceteze din viață. VEZI AICI Niculina Stoican, devastată după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: “De acolo s-au declanșat problemele”. Ce tratament a făcut artistul

06-11-2021
19:13

Vlăduța Lupău în lacrimi. Se întâlnise cu Petrică Mîțu Stoian în urmă cu câteva zile

Vlăduța Lupău a postat un mesaj emoționant după ce a aflat cumplita veste. Cei doi se întâlniseră marți, în cadrul unor filmări.

“Drum lin spre ceruri!

Marți am filmat împreună, ultima dumnealui emisiune… pe care o să o puteți urmări de sărbători!

Era întotdeauna o prezență atât de faină! Un artist atât de mare și atât de omenos cu toți cei tineri și cu publicul lui!

Îmi zicea cât de mult mă admiră pe mine și pe nașa mea Olguța…din rândul celor tineri!

Cumplit … ce e viața!

Veșnică pomenire PETRICĂ MÂȚU STOIAN”, este mesajul transmis de Vlăduța Lupău.

06-11-2021
19:04

Elena Merișoreanu, reacție după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Elena Merișoreanu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre decesul subit al îndrăgitului interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian:

“Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Am vorbit curând cu el, venea la toate evenimentele din familia mea. Venea de la Craiova și zice: ‘Pentru Lenuța mea sa nu vin eu?’ Astăzi am fost sărbătorită de Radio Iași și trebuia sa intre și el, dar în emisiune am aflat că mi-a transmis prin mesaj gândurile lui. La final am întrebat de ce nu a intrat el să îmi transmită. Atunci am aflat că e în spital, face recuperare și nu se simte prea bine.

Eu nu l-am auzit pe omul ăsta niciodată să se plângă că e bolnav, era plin de viață. Acum o săptămână și ceva a fost la filmări, aici, în București. Pe 10 noiembrie, miercuri, trebuia sa ne vedem la filmări la Antena 1. Și uitați-va că el nu mai este! Nici nu mă mai duc, pe cuvânt, nu mai sunt om. Nu, nu, nu pot să cred! E șoc pentru mine. Vă rog să mă credeți că nu mai am glas”, ne-a declarat, plângând, Elena Merișoreanu.

“Era un coleg atât de bun, dragul de el. Nu avea dușmănie pe nimeni. Spunea să ii cânte toată lumea piesele, ca de aceea le-a făcut! Îmi pare extrem de rău, condoleanțe familiei!” și-a încheiat declarația pentru FANATIK Elena Merișoreanu.
 
 
 

06-11-2021
18:32

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani

Cunoscutul interpret s-a stins din viață în această seară. Acesta fusese internat la spitalul din Reșița. Potrivit surselor Antena 3, se pare că artistul ar fi luat o supradoză de anticoagulant, medicament pe care îl folosea în tratamentul de recuperare post Covid. 

Petrică Mîțu Stoian era internat la terapie intensivă, la spitalul din Reșița. Artistului i s-a făcut rău sâmbătă dimineață și a chemat salvarea.

Cântărețul de muzică populară a fost infectat cu Covid-19, iar în această perioadă făcea un tratament post-Covid la o clinică privată, pentru că încă avea probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

S-a încercat transferul la spitalul din Craiova, dar pentru că nu este niciun loc disponibil acesta a rămas la spitalul din Reșița.

Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă la spital. Interpretul făcea tratament post Covid-19

Cunoscutul interpret de muzică populară a fost internat la terapie intensivă, fiind intubat, iar medicii susțin că starea sa era gravă. Se pare că Petrică Mîțu Stoian a chemat salvarea după ce a observat urme de sânge în momentul în care tușea.

ADVERTISEMENT

A fost dus de urgență la spitalul din Reșița. S-a încercat transferul acestuia la spitalul din Craiova, dar nu s-a găsit niciun loc.

Petrică Mîțu Stoian făcea un tratament post-Covid la o clinică privată.

“Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid și este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat.

ADVERTISEMENT

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID și cu stare septică. În momentul de față este la ATI”, a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, pentru Antena 3.

Cine este Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați interpreți de muzică populară. Artistul s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Și-a făcut debutul în cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu. În anul 1995 s-a angajat al Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului”.  În ultimii 15 ani a făcut parte din Ansamblul Maria Tănase din Craiova.  De-a lungul timpului, Petrică Mîțu Stoian a participat la foarte multe festivaluri de folclor și a luat numeroase premii.

Artistul anunțase de curând că s-a apucat de afaceri. Pentru că avea mai multe terenuri în Mehedinți a început să cultive căpșuni. Ajutat de o nepoată acesta a reușit să pună pe picioare o afacere profitabilă. Artistul a declarat că el se ocupa de munca brută, iar nepoata sa de vânzarea fructelor.

ADVERTISEMENT