Life

Ce ar fi spus Petrică Mîțu Stoian înainte să moară. Fiul său de suflet, noi declarații: „A zis că e ultima filmare”

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit ce ar fi spus acesta înainte să moară. Tânărul a făcut noi declarații despre regretatul artist.
15.11.2021 | 14:11
Ce ar fi spus Petrica Mitu Stoian inainte sa moara Fiul sau de suflet noi declaratii A zis ca e ultima filmare
ADVERTISEMENT

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit care a fost ultima discuție cu regretatul artist. În cadrul unei emisiuni TV, Alin Gabriel Matei a făcut public ce i-ar fi zis cântărețul înainte de tragicul eveniment.

Tânărul cântăreț spune că filmarea pentru petrecerea de Revelion era ultima la care Petrică Mîțu Stoian ar fi vrut să participe. Emisiunea a fost filmată cu puțin timp înainte de moartea sa.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021. Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Reșița. Artistul urmase un tratament post-COVID și acesta i-ar fi provocat decesul.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit ce ar fi spus artistul înainte să moară

Interpretul de muzică populară i-ar fi spus fiului său de suflet că filmarea de Revelion va fi ultima la care participa. Nimeni nu s-a gândit atunci că vorbele cântărețului se vor adeveri atât de repede.

ADVERTISEMENT

Alin Gabriel Matei a fost convins atunci că Petrică Mîțu Stoian a spus aceste lucruri din cauza oboselii. Artistul își dorea foarte mult să se relaxeze, după cum a mai menționat fiul spiritual.

Din păcate, filmarea pentru Revelion a fost și ultima.

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare.

ADVERTISEMENT

Dar noi când am auzit nu ne-am gândit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în niciun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată. Ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des.

ADVERTISEMENT

În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare”, a dezvăluit Alin Gabriel Matei pentru România TV.

Tânărul a mai povestit că el și artistul au devenit apropiați după ce acesta a participat la un concurs de talente. În juriu era Petrică Mîțu Stoian, care l-a apreciat foarte mult pe cel pe care a ajuns să-l numească „fiu de suflet”.

„Vorbeam zilnic. Și chiar dacă mai treceau zile nu voiam să-l deranjez. Îmi dădea mesaj și-mi spunea: copilule, m-ai abandonat.

Și i-am zis că nu voiam sa îl deranjez și-mi spunea că niciodată nu îl deranjez. Mereu m-a sfătuit când am întâmpinat probleme”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT