Life

Petrică Mîțu Stoian, pomană cu 150 de invitați și 6 preoți. Unde a fost organizat evenimentul

Zilele trecute a avut loc pomana de un an a lui Petrică Mîțu Stoian, la care au fost prezenți 150 de invitați și 6 preoți. Unde a fost organizată?
01.11.2022 | 16:48
Petrica Mitu Stoian pomana cu 150 de invitati si 6 preoti Unde a fost organizat evenimentul
Petrică Mîțu Stoian, pomană de un an cu 150 de invitați. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe 6 noiembrie se împlinește un an de când Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață și zilele trecute a avut loc pomana, iar la eveniment au fost prezente peste 150 de persoane.

Petrică Mîțu Stoian, pomană cu 150 de invitați și 6 preoți. Se împlinește un an de la decesul cântărețului

Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață anul trecut, după ce a suferit complicații în urma infectării cu COVID-19. Decesul său i-a șocat pe fani, dar și pe apropiați și pe colegii săi de breaslă.

ADVERTISEMENT

Pomana de un an a cântărețului a avut loc la Isverna, localitatea sa natală, în weekend. La eveniment au fost prezente în jur de 150 de persoane, dar și 6 preoți.

De asemenea, în perioada următoare vor avea loc mai multe evenimente în memoria interpretului, după cum a declarat o sursă apropiată a familiei acestuia, care nu a dat mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

“I-am făcut pomana de un an lui Petrică weekend-ul care a trecut la Isverna. Au fost prezente în jur de 150 de persoane, 6 preoți.

A fost frumos! Pot să vă zic că o să fie și alte evenimente în memoria lui în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Acum vă rog să mă scuzați, nu aș vrea să mai dau mai multe detalii.”, a declarat administratorul familiei pentru click.ro.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, scandal cu Doru Gușman

După decesul interpretului de muzică populară, familia artistului și impresarul său, Doru Gușman, au început un adevărat război din cauza moștenirii lăsate de acesta.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre pomana de un an a cântărețului.

Sora regretatului interpret nu are o relație prea bună cu unii dintre prietenii și apropiații lui, inclusiv cu Constantin Enceanu și cu Doru Gușman, pe care este foarte supărată. Mai mult, Maria Tărchilă nici nu a vrut să-i invite pe cei doi la pomană.

“Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm, asta e clar, sunt supărată pe el că a vorbit prostii.

Pe Doru Gușman să nu îl văd… Ăla face el pomană, știți, e concurență cu pomenile. Face el la Craiova, cu Enceanu, cu Steliana și cu ăia de acolo, acasă la ei.”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian pentru FANATIK.

În plus, Maria Tărchilă are de gând să-l dea în judecată pe Doru Gușman privind averea lui Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian a murit subit în timpul unor tratamente post-COVID. Apropiații dau vina pe medicii care s-au ocupat de artist la o clinică privată, acolo unde era internat pentru tratament. Interpretul avea doar 61 de ani atunci când s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT