Life

Imaginea cu Petrică Mîțu Stoian care i-a alertat pe prietenii săi: „Și pe hol a continuat sângerarea”

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian trezește și astăzi o serie de semne de întrebare. Artistul a dat semne că nu este bine la filmările Revelionului de la Antena Stars, unde a sângerat din senin.
12.01.2022 | 16:57
Imaginea cu Petrica Mitu Stoian care ia alertat pe prietenii sai Si pe hol a continuat sangerarea
Petrică Mîțu Stoian a filmat pentru Revelionul de la Antena Stars înainte de moartea sa. Foto: captură Antena 1/ Youtube
ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a filmat înainte de moartea sa cu totul neașteptată pentru ediția de Revelion de la Antena Stars. La un moment dat, în cadrul prestației din platou, artistului i-a curs sânge dintr-un deget, acesta încercând să mascheze problema pe tot parcursul filmării.

Potrivit declarațiilor făcute de Steliana Sima și Constantin Enceanu, sângerarea a continuat și pe holurile televiziunii, după ce s-a încheiat înregistrarea.

ADVERTISEMENT

Degetul artistului sângerase, iar acesta a verificat dacă a pătat cu sânge costumul cântăreței. Acesta s-a asigurat ca nu cumva să existe vreun ac de siguranță de care să se fi atins, care să îi fi produs sângerarea.

Petrică Mîțu Stoian a sângerat din senin la ediția de Revelion înregistrată pentru Antena Stars

Folclorista a spus că nu a avut niciun ac la ea. În acel moment și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu prietenul ei. În dezbaterea imaginilor de la Revelionul de la Antena Stars a intervenit la un moment dat și doctorița Carmen Dorobăț, care a spus că e posibil ca sângerarea să fi pornit de la doza prea mare de anticoagulante pe care acesta și-a administrat-o.

ADVERTISEMENT

„Ne pare rău că nu aveți filmările după ce a ieșit din platou. Și pe hol a continuat sângerarea”, a povestit înmărmurită și acum Steliana Sima, la Antena 1.

„A întrebat, ai vreun ac, ceva? Steliana a zis că nu are niciun ac”, a declarat Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT

În înregistrarea difuzată de Acces direct se vede foarte clar cum Petrică Mîțu Stoian încearcă să acopere situația prin care a trecut, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acesta a plecat, de altfel, imediat după încheierea înregistrării ediției de Revelion, speriat pentru că sângerarea nu se oprea.

„Din nefericire, vorbim la trecut. Petre a murit cu zile. Nu știm dacă vreodată se va face dreptate. Ăsta trebuie să fie un semnal de alarmă ca să nu mai moară oameni nevinovați. S-a dus  printre stele un om cu suflet curat, cu suflet mare”, a spus extrem de afectat Constantin Enceanu.

ADVERTISEMENT
Degetul lui Petrică Mîțu Stoian ar fi început să sângereze în timpul filmărilor de la Antena Stars, pentru ediția de Revelion. Captură Antena 1

Doctor: „Trebuia umblat la doza de anticoagulant”

 

„Nu este normal. Undeva trebuia umblat la doza de anticoagulant. Știu că era sub un astfel de tratament. Era, probabil, o doză mărită. Era nevoie de o evaluare. 

Nu știu dacă la intrarea în acea unitate sanitară a fost testat PCR, cum era obligatoriu. Al doilea pas. La o procedură medicală trebuie să ai cel puțin niște analize de bază, care să fie din ultimele 30 de zile. La un pacient care are afecțiuni cardiace, categoric trebuie evaluare cardiacă și echilibrul coagulant”, a declarat Carmen Dorobăț la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT