Life

S-a aflat care a fost una dintre cele mai mari dorințe ale lui Petrică Mîțu Stoian. Ce n-a mai apucat să facă regretatul artist

Petrică Mîțu-Stoian a avut o dorință pe care nu a reușit să o ducă la bun sfârșit. Dezvăluirea a fost făcută de o persoană foarte apropiată regretatului solist.
26.02.2022 | 17:07
Sa aflat care a fost una dintre cele mai mari dorinte ale lui Petrica Mitu Stoian Ce na mai apucat sa faca regretatul artist
Olguța Berbec a dezvăluit ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian: ”Nu îl percep dus”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

S-a aflat care a fost una dintre cele mai mari dorințe ale regretatului cântăreț de muzică populară care și-a pierdut viața în noiembrie 2021, după un tratament post-Covid.

Cea care a vorbit despre acest lucru a fost Olguța Berbec, artista care l-a avut drept mentor pe Petrică Mîțu-Stoian. Cei doi au fost prieteni foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Protejata regretatului cântăreț din Mehedinți a povestit cum a decurs ultima întâlnire, dar și ce simte de când interpretul a încetat din viață.

Olguța Berbec a dezvăluit ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian: ”Nu îl percep dus”

Olguța Berbec a făcut o mărturie sinceră despre Petrică Mîțu-Stoian, cu care s-a văzut ultima oară în toamna anului trecut, la Festivalul Maria Tănase.

ADVERTISEMENT

Atunci cântăreața de muzică populară a aflat ce aspirație nu a reușit Petrică Mîțu-Stoian să îndeplinească. Vedeta speră ca dorința regretatului artist să se îndeplinească după moartea lui.

„Ultima discuție cu dânsul a fost la Festivalul Maria Tănase, în septembrie și atunci i-am dăruit un disc. Eu am scos pe disc de vinil albumul meu cel nou, fiind un lucru inedit.

ADVERTISEMENT

I-am dăruit unul și mi-a spus «Bravo, măi fată! O să fac și eu! Bine că mi l-ai dat să văd cum e făcut, ca să îmi fac și eu!».

Nu a mai apucat să facă lucrul acesta, sper că cineva se gândește să îi scoată un disc de vinil, fiindcă sunt foarte multe piese valoroase care merită să fie așezate pe un disc.

ADVERTISEMENT

Ar fi o surpriză uriașă pentru fanii dânsului și cred că oamenii care îl iubesc gândesc la fel ca mine”, a spus artista pentru wowbiz.ro.

Petrică Mîțu-Stoian, prezent prin cântecele sale

De asemenea, Olguța Berbec a mai dezvăluit că nu simte lipsa lui Petrică Mîțu-Stoian pe care îl simte alături de ea prin cântecele pe care le-a lăsat în urmă și pe care le ascultă pe toate posturile.

Solistei îi vine foarte greu să vorbească la trecut despre regretatul interpret de muzică populară. Vedeta vrea să creadă că artistul este plecat în turneu și urmează să se întoarcă.

ADVERTISEMENT