Life

Ultimele ore din viața lui Petrică Mîțu-Stoian. Ce a dezvăluit nepotul regretatului solist

Petrică Mîțu-Stoian și-a găsit sfârșitul la 61 de ani, moartea sa fiind una fulgerătoare. Nimeni nu se aștepta ca renumitul cântăreț de muzică populară să-și piardă viața atât de brusc.
10.11.2021 | 15:11
Ultimele ore din viata lui Petrica MituStoian Ce a dezvaluit nepotul regretatului solist
ADVERTISEMENT

Ultimele ore din viața solistului originar din județul Mehedinți s-au scurs extrem de repede pentru cei care l-au cunoscut, nepotul vorbind despre aceste momente.

Nimic nu avea să prevestească sfârșitul interpretului de muzică populară care urma un tratament post-Covid. Din păcate, starea artistului s-a agravat la numai câteva ore după externarea de la clinica privată.

ADVERTISEMENT

Primul semnal de alarmă în cazul lui Petrică Mîțu-Stoian s-a dat la ora 5 dimineața, în cursul zilei de 6 noiembrie 2021, când și-a sunat nepotul și a mărturisit că nu se simte bine.

Petrică Mîțu-Stoian, ultimele clipe din viață. Ce a povestit nepotul regretatului cântăreț

Nepotul regretatului Petrică Mîțu-Stoian și-a dat seama că este ceva în neregulă, chiar dacă solistul de muzică populară spunea că este bine. Următoarele ore au fost cruciale pentru el.

ADVERTISEMENT

„M-a sunat dimineața la șapte și ceva că este în Reșița, era la geam, a intrat în casă, am stat la povești. După care a zis că merge la clinica Nera să facă un tratament hiperbaric post-Covid.

Am mers cu el acolo, s-a instalat în cameră, mi-a spus mergeți acasă că se întunecă. M-a sunat seara că este bine.Dimineața la cinci jumate am primit telefon de la el: «Vezi că mă duce la spital la Reșița că mi-a fost rău să nu te sperii!». 

ADVERTISEMENT

Era la Reșița la Urgențe, medicii îi făceau tot felul de analize, am văzut că scuipa sânge, m-am impacientat, am sunat-o pe sora lui să vină la Reșița, apoi l-am sunat pe Doru să vină că ceva nu e bine.

A fost dus la Cardiologie, doctorul se ocupa în permanență de el acolo. A auzit că se face bine dacă face acest tratament”, a povestit nepotul lui Petrică Mîțu-Stoian pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu-Stoian s-a stins fulgerător, la numai 61 de ani

În jurul prânzului vedeta era deja internată la Terapie Intensivă la Spitalul din Reșița. Intubat și anesteziat, artistul nu a mai reușit să comunice cu nimeni, iar spre seară și-a găsit sfârșitul.

Petrică Mîțu-Stoian s-a stins fulgerător la numai 61 de ani, deși era unul dintre primii artiști care s-a vaccinat împotriva Covid-19. Din păcate, starea i s-a agravat după un tratament cu oxigen.

Renumitul cântăreț de muzică populară a lăsat în urma sa foarte multă durere, asta pentru că nimeni nu se aștepta la asemenea tragedie pentru că solistul nu dădea semne că ar avea probleme medicale.

ADVERTISEMENT