Life

Petrică și Ela, câștigătorii Mireasa 4, sărbători la Maramureș! Imaginile publicate de cei doi

Petrică și Ela de la Mireasa 4 au ajuns la Maramureș, la părinții concurentului! Cei doi au publicat câteva filmulețe pe Youtube. Cum a decurs întâlnirea Elei cu mama soacră?
25.12.2021 | 12:25
Petrica si Ela castigatorii Mireasa 4 sarbatori la Maramures Imaginile publicate de cei doi
Petrică și Ela, câștigătorii Mireasa 4. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Petrică și Ela au fost foarte entuziasmați să petreacă împreună primul lor Crăciun și nu oriunde, ci în bucolicul Maramureș!

Câștigătorii celui de-al patrulea sezon al reality-show-ului matrimonial Mireasa sunt de sărbătorii alături de părinții băiatului.

ADVERTISEMENT

Ela a fost destul de reticentă când era concurentă cu privire la plecarea în nordul țării, însă lucrurile s-au schimbat după ce i-a cunoscut pe părinții lui Petrică.

Petrică și Ela de la Mireasa, Crăciun la Maramureș

De altfel, relația dintre Ela și mama soacră este extrem de bună, contrar tuturor așteptărilor. Într-un vlog recent, Mihaela Nemeș a povestit că soacra ei o sună des și îi spunea că abia așteaptă să o cunoască, să facă parte din familia ei.

ADVERTISEMENT

„Toate drumurile duc la Maramureș. Ninge ca-n povești, pe aici. Ne bucurăm de cel mai frumos peisaj”, au spus cei doi într-un videoclip postat pe Youtube.

Pe tot parcursul drumului, cei doi au ascultat colinde în mașină, intrând din plin în atmosfera de sărbători.

ADVERTISEMENT

„Îi frumos în Maramureș. Mergem în Sighetu Marmației ca să aducem cumnățicile la noi”, a spus Petrică în timp ce conducea, după ce a ajuns în Maramureș.

De departe, cea mai frumoasă și emoționantă revedere a fost dintre mama lui Petrică și Ela. Și Petrică se înțelege de minune cu mama Elei.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că nu se aștepta să fie atât de apropiat de doamna Ioana, mai ales că relația lor a trecut și prin furtună când cei doi erau în casa Mireasa.

 

Petrică are o relație deosebită cu mama Elei

„Dacă mă rugam la Dumnezeu să-mi dea așa o soacră… Mă bucur că ne înțelegem așa de bine. Sunt ultimele momente la Călărași. Tata socru ne duce bagajele”, a povestit Petrică într-un vlog realizat cu părinții Elei, înainte să pornească la drum.

Ela și Petrică au fost cei mai iubiți concurenți de la Mireasa, sezonul 4. Cei doi au câștigat competiția fiind votați de 46% dintre telespectatori.

Pe locul al doilea în marea finală care a avut loc pe 19 decembrie s-au aflat Ana și Alexandru, un alt cuplu care a ținut telespectatorii în fața micilor ecrane, cu sufletul la gură.

Show-ul Mireasa va reveni la Antena 1 la sfârșitul lunii ianuarie 2022, cu noi concurenți și noi povești de iubire ca-n filme.

 

ADVERTISEMENT
Tags: