Carousel hot news

Petrolistul Zicu şochează: “Vorbesc des cu Meme, dar nu vă spun despre ce!”

Ianis Zicu a vorbit despre situaţia de la Petrolul, grupare cu care vrea să cîştige eventul în acest sezon. ”Atmosfera este plăcută la Petrolul pentru că şi antrenamentele sînt frumoase...
28.01.2014 | 14:55
Petrolistul Zicu şochează:
Ianis Zicu.
ADVERTISEMENT

Ianis Zicu a vorbit despre situaţia de la Petrolul, grupare cu care vrea să cîştige eventul în acest sezon. ”Atmosfera este plăcută la Petrolul pentru că şi antrenamentele sînt frumoase şi mereu altele. De altfel sînt şi uşoare. Cel puţin pentru mine, pentru că în Asia antrenamentele sînt de trei ori mai grele. Ei pun mai multă dăruire şi mai multă muncă, ţine de cultura lor. Cred în titlu 100%. Şi în adjudecarea Cupei, deşi pînă la semifinale mai avem destul timp să vorbim. Dar, Petrolul are un lot foarte bun, capabil să-şi îndeplinească obiectivul. Dintre contracandidate, Steaua este cea mai puternică, cu un joc constant, care este mai greu de învins”, a spus Zicu.

Fostul internaţional s-a arătat deranjat de faptul că presa vorbeşte, în permanenţă, de cuplul pe care îl va face cu Mutu în atacul “lupilor”. “Am venit la Petrolul pentru jocul frumos pe care l-a prestat anul trecut, pentru Cosmin, alături de care am mai lucrat, dar şi pentru fani şi pentru atmosfera incredibilă de pe stadion. Nu mai vorbiţi atît de Mutu-Zicu. Cred că vă place cum sună. Nu este nici o presiune. Eu am jucat destule meciuri importante la viaţa mea. Iar ca post, am jucat oriunde de la mijloc în sus, aşa că şi acum se va întîmpla la fel în funcţie de ce-mi va cere Cosmin”, a spus Zicu.

ADVERTISEMENT

Referitor la zvonurile conform cărora ar fi fost ofertat de Steaua înainte de a semna cu Petrolul, Zicu a declarat: ”Eu vorbesc cu MM Stoica de 10 ani, ne auzim chiar lunar, dar nu are rost să vă spun acum ce discuţii avem noi. Cu siguranţă, dacă ar fi fost ceva serios, aţi fi auzit”. 

mihai_stoica_52422400

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri