Sport

EXCLUSIV / Au PICAT, dar RĂMÎN în Liga 1!? “Petrolul, în FALIMENT”

PETROLUL. Haosul pare să îşi extindă tentaculele asupra Ligii 1 şi în sezonul viitor. Una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc, Petrolul Ploieşti, a făcut demersurile necesare...
30.05.2015 | 15:45
EXCLUSIV  Au PICAT dar RAMIN in Liga 1 Petrolul in FALIMENT
ADVERTISEMENT

PETROLUL. Haosul pare să îşi extindă tentaculele asupra Ligii 1 şi în sezonul viitor. Una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc, Petrolul Ploieşti, a făcut demersurile necesare pentru a intra în insolvenţă şi de a se reorganiza după modelul Rapidului şi al lui Dinamo.

PETROLUL. Diferenţa capitală între situaţia formaţiei prahovene şi cea a cluburilor din Bucureşti este că Petrolul are şanse mari de a-i fi respinsă cererea de intrare în insolvenţă şi, astfel, să intre direct în faliment! Principalul motiv pentru care această situaţie are şanse mari să se întîmple este hotărîrea jucătorilor de a refuza reorganizarea gîndită de conducerea Petrolului!

ADVERTISEMENT

“Pe listă se află jucători precum Mutu, Albin, care nu sînt de acord să primească 10-20% din suma pe care Petrolul le-o datorează. Oricum, lista este este lungă. Şi cînd spunem că sînt mulţi creditori, ne referim la societăţile care au puterea să aducă falimentul la echipă”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Datorii de 8,1 milioane euro

PETROLUL. Aflaţi în incapacitate de plată după intrarea lui Dan Capră în cercetări penale, Petrolul se confruntă cu o sumă mare de plată către creditori. Oficialii Petrolului care au lucrat la dosarul de insolvenţă pregătit pentru Tribunalul Ploieşti au dezvăluit că suma pe care formaţia prahoveană o are de restituit este de 8,1 milioane euro!

ADVERTISEMENT

“În cîteva zile urmează să se afle viitorul Petrolului. Din păcate, va fi sumbru! Falimentul este iminent”, au punctat sursele autorizate FANATIK.RO.

Ce ştie Horoba? “Falimentul şi mita din elicopter ne fac loc în Liga 1”

În confirmarea informaţiei, care prevede un viitor sumbru pentru fotbalul prahovean şi, implicit, pentru cel românesc, vine un eveniment petrecut în vestiarul echipei Gaz Metan Mediaş, proaspăt retrogradată în eşalonul secund. Mai mulţi jucători l-au contactat pe Ioan Horoba pentru a discuta despre situaţia lor contractuală, iar răspunsul preşedintelui i-a surprins total.

ADVERTISEMENT

“Nimeni nu îşi prelungeşte sau reziliază contractul! Din informaţiile mele, Petrolul o să intre în faliment şi ASA Tîrgu Mureş are emoţii mari pentru cazul <Mită în elicopter>, se tem să nu se ajungă chiar la retrogradare. Mai aşteptăm o săptămînă să vedem ce se întîmplă aceste cazuri”, a fost reacţia lui Ioan Horoba, unul dintre cei mai vechi şi apreciaţi preşedinţi de club din fotbalul românesc. “Exact acesta a fost mesajul”, au precizat, pentru FANATIK.RO, jucătorii de la Gaz Metan Mediaş.