Petrolul are un antrenor nou! Anunțul oficial a produs multă mirare

Gabriel Esanu   
in Petrolul Ploiesti
19/12/2018, 21:05
Petrolul are un antrenor nou! Anunțul oficial a produs multă mirare
Petrolul are un antrenor nou. Victoriile obținute de Petronul în ultimele două etape i-au asigurat postul lui Mugurel Cornățeanu

Petrolul are un antrenor nou! Anunțul a fost făcut chiar astăzi și i-a uimit pe fani. Deși mulți s-ar fi așteptat ca un tehnician cu experiență în Liga 1 să fie numit în locul lui Leo Grozavu, conducerea “lupilor” a mers pe varianta “low-cost”. Se va continua cu Mugurel Cornățeanu, cel care a fost secund pentru ultimii doi principali ai echipei, Grozavu și Ursu.

Deși nu are experiență la nivelul primei ligi, Mugurel Cornățeanu este un antrenor cu licență PRO. A fost secundul lui Leo Grozavu, dar și mai apoi al lui Octavian Ursu, cel care a fost interimar. În ultimele două etape, după demiterea lui Ursu, Cornățeanu s-a ocupat de echipă la partidele cu Sportul Snagov și CS Balotești, ambele câștigate de “lupi”. Aceste rezultate au ajutat Petrolul să rămână bine poziționată în lupta pentru promovare.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Petrolul are un antrenor nou. Echilibru în lupta pentru promovarea în Liga 1

După 21 de etape jucate în 2018, Petrolul este pe locul 3 în clasament, cu 45 de puncte, doar unul mai puțin decât liderul Sportul Snagov și la egalitate cu a doua clasată, Academica Clinceni. Alte două echipe sunt la un singur punct în spatele “găzarilor”, U Cluj și Chindia. Primele două clasate se califică direct în Liga 1, iar locul 3 merge la baraj. Campionatul în Liga 2 va fi reluat la începutul lunii februarie.

Închide ×