Sport

Petrolul – Chindia 1-2 în etapa 23 din SuperLiga. Chindia dă lovitura după pauză!

Petrolul - Chindia Târgoviște 1-2, în etapa 23 din SuperLiga, Cooper, cu gol și assist, fiind omul meciului pentru formația lui Toni Petrea.
28.01.2023 | 18:54
Petrolul  Chindia 12 in etapa 23 din SuperLiga Chindia da lovitura dupa pauza
Iarna și-a intrat în drepturi în România, iar vremea rea ar putea să ducă la amânarea a două meciuri din etapa a 23-a din SuperLiga. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT
28-01-2023
14:52

Petrolul - Chindia 1-2 (Grozav 28 - penalty / Cooper 70, D. Popa 86)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+5: Final de meci.

Min.90+4: Leitner scoate excelent la șutul lui Popadiuc.

Min.86: GOOOL Chindia. Neguț centrează excelent, Cooper reia cu capul pe poziție viitoare, iar Daniel Popa finalizează cu un șut la colțul scurt.

Min.70: GOOOL Chindia. Târgoviștenii egalează dintr-o fază lucrată de doi jucători intrați în minutul 46. Vorobjovas centrează perfect, iar Cooper reia cu capul, jos, lângă bara din dreapta a lui Leitner.

Min.55: Matheus se înalță și lovește balonul cu capul, dar acesta trece la o palmă distanță de bara transversală.

Min.51: Căbuz salvează de pe linia porții o minge deviată de Celea.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.45+1: Final de primă repriză.

Min.31: Robert Moldoveanu șutează din afara careului, dar Cătălin Căbuz intervine.

Min.28: GOOOL Petrolul. Grozav transformă o lovitură de pedeapsă și deschide scorul. Dinu l-a faultat pe Moldoveanu după ce o minge s-a oprit în noroi, iar jucătorul Petrolului a izbutit să ”ciupească” mingea și să provoace eroarea fundașului advers.

Min.21: Daniel Celea de la Chindia are o șansă de gol, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă.

Min.19: Irobiso pleacă de la limita ofsaidului, scapă singur, șutează la colțul scurt, dar mingea trece puțin pe lângă.

Min.17: Daniel Popa șutează din interiorul careului, Leitner scoate cu o paradă de excepție.

Min.13: Căbuz respinge excelent la un șut puternic a lui Purtic din afara careului.

Min.2: Achim trimite cu capul spre poartă, dar Cătălin Căbuz intervine.

Min.1: Start meci.

28-01-2023
14:17

Petrolul - Chindia, ora 17:00. Echipele de start

Petrolul – Chindia se va juca pe un gazon impracticabil, serios afectat de ninsorile abundente din ultima perioadă.

Petrolul: Leitner – Achim, Meijers, Mathaus Santos – Borta, Dumitriu, Purtic, Țicu – Moldoveanu, Irobiso, Grozav. Rezerve: Moroz, Bucur, Pashov, Olaru, Seto, Bratu, Tucaliuc, Budescu. Antrenor: Nicolae Constantin

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Dinu, Ioniță – Neguț, Dulca, Akhmatov – Popa, Popadiuc. Rezerve: Moldovan, Șerban, Mihaiu, Dumitrașcu, Perianu, Cooper, Boldor, Buș, Vorobjovas. Antrenor: Anton Petrea

Meciul Petrolul – Chindia Târgoviște are loc sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei 23 din SuperLiga. Este episodul al doilea din straniul film al unei confruntări mai rar întâlnite, între echipa ploieșteană care joacă la ea acasă și cea dâmbovițeană, care din cauza faptului că nici acum stadionul propriu nu a fost dat în folosință joacă partidele așa zise acasă tot pe stadionul prahovenilor!

Unde se joacă meciul Petrolul – Chindia Târgoviște

Confruntarea Petrolul – Chindia Târgoviște se desfășoară sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa 23 din SuperLiga. La meci vor fi prezenți și aproximativ două mii de suporteri dâmbovițeni, cei care sunt de regulă la datorie și la partidele în care echipa lor joacă pe acest stadion meciurile de acasă, în așteptarea punerii în folosință a stadionului Eugen Popescu din Târgoviște.

ADVERTISEMENT

La fel au stat lucrurile și în tur, când tot pe stadionul Ilie Oană Chindia a fost gazdă acasă la petroliști, dar din fericire nu au existat incidente între suporteri, cei prahoveni parcă adoptându-i pe târgovișteni, după trei sezoane în care aceștia și-au jucat, cu mici excepții, partidele considerate acasă.

Cine transmite la TV partida Petrolul – Chindia Târgoviște

Partida Petrolul – Chindia Târgoviște se joacă sâmbătă, 28 ianuarie, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa 23 din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe canalele de specialitate care difuzează SuperLiga: Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu e nici un secret faptul că din acest weekend și România a intrat sub dominația ciclonului polar care a lovit puternic toată Europa. Prin urmare, sâmbătă, 28 ianuarie, va fi foarte frig și sunt șanse de peste 90 la sută să ningă destul de consistent. Temperatura maximă a zilei, la ora amiezii, abia va ajunge la un grad. Viorel Flueran din Craiova va conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Petrolul – Chindia Târgoviște

La Petrolul nu mai de fotbal nu se mai vorbeşte în vestiar ca urmare a gravelor probleme financiare nerezolvate care pot duce curând la depunerea de memorii din partea jucătorilor pentru a deveni liberi. Singura salvare ar fi vânzarea unuia sau a doi dintre cei mai buni jucători, Ţicu fiind în atenţia lui Standard Liege, dar nu poate pleca sub suma de 400.000 de euro. La partida cu vecina de stadion va lipsi alt jucător care ar putea fi vândut, mijlocaşul brazilian Jair.

ADVERTISEMENT

Chindia nu are aceste probleme, dar se află în zona locurilor de baraj de supravieţuire, unde fiecare punct contează. Şi la meciul ciudat pe care îl joacă în deplasare dar ca acasă Toni Petrea are trei jucători out. Sunt suspendaţi fundaşul central Orozco şi mijlocaşul Chammed iar alt mijlocaş, Grubac, este accidentat.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – Chindia Târgovişte

Foarte echilibrat este pentru casele de pariuri meciul de la Ploieşti. Victoria Petrolului are o cotă imensă, 2,70 în timp ce succesul echipei care împarte acelaşi stadion de trei ani are cotă 3,00, la fel ca şi un rezultat de egalitate. Şansă dublă are cotă 1,50 iar şansă dublă X2 are cotă puţin mai mare, 1,55. Un gol marcat de Petrolul ajunge la 1,50 iar o reuşită a dâmboviţenilor la 1,55.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte multe meciuri amicale între cele două echipe dar extrem de puţine oficiale. Unul singur s-a jucat acum patru ani în Liga 2 la Ploieşti şi a revenit lupilor galbeni cu scorul de 2-0. Turul acestui sezon a oferit un spectacol absolut atipic pentru două echipe defensive, un meci cu nu mai puţin de cinci goluri, unele superbe, cu răsturnări de scor şi încheiat cu victoria Petrolului cu scorul de 3-2.

ADVERTISEMENT