Sport

Petrolul – CS Mioveni 2-0, în etapa 3 din play-out SuperLiga. „Lupii” trec pe primul loc, argeșenii se îndreaptă spre liga secundă. Cum arată clasamentul

Petrolul a învins fără emoții cu 2-0 pe CS Mioveni în etapa 3 din play-out-ul SuperLigii și a trecut din nou pe primul loc al clasamentului.
10.04.2023 | 19:12
Petrolul  CS Mioveni 20 in etapa 3 din playout SuperLiga Lupii trec pe primul loc argesenii se indreapta spre liga secunda Cum arata clasamentul
Cu un gol și un assist, Budescu a fost „omul primei reprize” a meciului Petrolul - CS Mioveni. foto: sport Pictures
ADVERTISEMENT
10-04-2023
16:33

Cum arată clasamentul din play-out-ul SuperLigii după Petrolul CS Mioveni 2-0

Petrolul e cea mai în formă echipă din play-out-ul SuperLigii. După un 2-0 fără emoții cu CS Mioveni, „lupii galbeni” au ajuns la trei victorii la rând, maximum posibil în play-out, și au trecut pe primul loc în clasament. La cum se prezintă lucrurile în acest moment, echipa lui Florin Pârvu pare scăpată definitiv de grijile retrogradării, singurul obiectiv rămas fiind să prindă barajul de cupele europene.

CS Mioveni este, însă, la polul opus. Trupa lui Nicolae Dică are 3 înfrângeri din 3 meciuri jucate în play-out și ocupă confortabil ultimul loc. Pare a fi echipa „cea mai sigură” care va retrograda direct, chiar dacă din punct de vedere matematic șanse de salvare încă mai există.

play-out superliga
Clasament play-out SuperLIga
10-04-2023
14:32

Petrolul - CS Mioveni 2-0 (Budescu 9, Mathaus 23)

Vezi aici cele mai importate faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 75: Meciul a devenit foarte anost, cu erori multiple de ambele părți, iar fazele de poartă lipsesc aproape cu desăvârșire.

Min. 56: Garutti reia pe lângă poartă după un corner al oaspeților.

Min. 46: Constantin Budescu a acuzat o accidentare în finalul primei reprize și a fost înlocuit la pauză de Jefferson.

Min. 23: GOOOL Petrolul! Budescu centrează perfect pe 6 metri, de unde Mathaus reia cu capul în plasă.

Min. 19: Bogdan Rusu scapă singur în careul Petrolului și înscrie cu un șut puternic din unghi, sub bară. Golul este anulat însă pentru o poziție clară de ofsaid în care se afla atacantul lui CS Mioveni.

Min. 9: GOOOL Petrolul! Budescu deschide scorul cu un șut fabulos din marginea careului, din prima, direct în vinclu.

Min. 1: A început partida.

10-04-2023
13:28

Echipele de start la Petrolul Ploiești - CS Mioveni

Petrolul Ploiești: Vâlceanu – Papp, Meijers, Mathaus – Doua, Seto, Jair, Grozav, Țicu – Irobiso, Budescu. Rezerve: Leitner, Pashov, Borta, Grigore, Dumitriu, Jefferson, Bratu, Purtic, Rădulescu. Antrenor: Florin Pîrvu. 

CS Mioveni: Greab – Balaur, Scarlatache, Garutti – Sno, Toma, Panait, Rădescu, Burnea – Rusu, Benchaib. Rezerve: Sima, Mboumbouni, Diallo, Șerbănică, Carnat, Guțea, Buziuc, Antal, Lixandru. Antrenor: Nicolae Dică.

Meciul Petrolul – CS Mioveni are loc luni, 10 aprilie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 3 din play-out-ul SuperLigii. Prahovenii, cu moralul ridicat după schimbarea radicală în bine a situației financiare a clubului, precum și de cele două succese înregistrate în play-out, sunt pe primul loc și întâlnesc ultima clasată, cu șanse minime de a mai se salva. Un nou eșec îi apropie și mai tare pe elevii lui Nicolae Dică de Liga 2.

Unde se joacă meciul Petrolul – CS Mioveni, în etapa 3 din play-out-ul SuperLigii

Întâlnirea Petrolul – CS Mioveni se dispută luni, 10 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în etapa 3 din play-out-ul SuperLigii. Va fi al doilea meci găzduit de arena prahoveană la interval de 24 de ore, duminică jucându-se aici Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt tot din play-out. Va conta mult care va fi starea gazonului, în funcție de existența sau nu a precipitațiilor.

ADVERTISEMENT

Un meci între Petrolul și CS Mioveni nu este unul de top și din acest motiv oficialii prahoveni nu sunt foarte optimiști privind numărul spectatorilor care vor lua loc în tribune, mai ales că din partea oaspeților sunt șanse spre zero de a vedea vreun fan la meci. Așa încât o prezență a aproximativ 3.000 de spectatori ar fi considerată până la urmă acceptabilă de oficialii Petrolului, echipa având ca obiectiv cele trei puncte, pentru a rămâne prima în play-out.

Cine transmite la TV partida Petrolul – CS Mioveni

Partida Petrolul – CS Mioveni se joacă luni, 10 aprilie, de la ora 17:30, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu sunt vești prea plăcute pentru fanii Petrolului, care ar dori să meargă luni, 10 aprilie, la meci, pentru că după o duminică însorită vremea se va strica din nou, chiar dacă din punct de vedere termic nu va fi rău, în jur de 13 grade la ora amiezii, ceva cu un grad mai puțin când începe jocul. Problema e că se anunță o zi ploioasă, precipitațiile urmând a cădea și marți, în mai multe reprize. Arbitrul partidei este Ionuț Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Petrolul – CS Mioveni

Antrenorul Petrolului, Florin Pârvu, a cerut echipei să mențină această stare de concentrare de la primele două meciuri din play-out, care au însemnat șase puncte și locul 1. Chiar dacă, la prima vedere, Mioveni pare a fi cel mai slab adversar, aproape retrogradat, meciul nu e câștigat dinainte, deoarece acum e cam ultima șansă a „lanternei” de a se salva. Prahovenii îl au absent pe fundașul Marian Huja, dar venirea lui Paul Papp a soluționat perfect această problemă.

ADVERTISEMENT

Nici Nicolae Dică nu se poate plânge că problemele de efectiv au împiedicat echipa să obțină puncte în play-out. Problema este că argeșenii au multe momente când joacă destul de bine, dar ajung greu la finalizare, iar în apărare, punctul forte al „galben-verzilor” până acum, a gafat mai mult decât în sezonul regulat.

Cote  la pariuri la jocul Petrolul – CS Mioveni

Era de așteptat o diferență mai mare la nivelul cotele în favoarea echipei ploieștene, dar aceasta a primit 2,10 pentru a obține victoria, iar codașa din play-out are 2,90. Șansă dublă „1X” are cotă de 1,28, iar șansă dublă „X2” are cotă de 1,75. Cum sunt două echipe care înscriu greu goluri, cota pentru o reușită a Petrolului este de 1,35, iar pentru argeșeni de 1,65.

ADVERTISEMENT

La nivel de SuperLiga, avem doar cele două partide disputate în actualul sezon regulat și ele nu sunt un motiv de bucurie pentru „lupii galbeni”, pentru că au pierdut cu 0-1 la Mioveni, gol Bogdan Rusu, și au făcut 0-0 pe teren propriu. În Liga 2, unde au avut loc destule confruntări, Mioveni a reușit două succese, Petrolul are trei și alte trei meciuri au fost remize.

ADVERTISEMENT