Sport

Petrolul – FC Hermannstadt 0-1, în etapa 8 din play-out SuperLiga. Sibienii câștigă și vin la 3 puncte de locul 1. Video

Hermannstadt a câștigat partida cu Petrolul, scor 1-0, prin golul marcat de Daniel Paraschiv din penalty. Golul 14 în acest sezon de SuperLiga pentru golgheterul sibienilor.
13.05.2023 | 14:06
Petrolul  FC Hermannstadt 01 in etapa 8 din playout SuperLiga Sibienii castiga si vin la 3 puncte de locul 1 Video
Petrolul - FC Hermannstadt LIVE stream ora 14:30 în etapa 8 din play-out SuperLiga. Pentru o clasare cât mai sus. Foto: Petrolul Facebook
ADVERTISEMENT
13-05-2023
11:06

Petrolul - FC Hermannstadt 0-1 (D. Paraschiv 60 pen.)

Vezi aici cele mai interesante faze

Clasament play-out. Sursă foto: Flashscore.ro

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 60: GOOOL FC Hermannstadt. 0-1. Golgheterul Daniel Paraschiv deschide scorul după o execuție foarte sigură de la punctul cu var.

Min. 59: Penalty dictat în favoarea oaspeților după un fault comis asupra lui Oroian.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Petrolul – FC Hermannstadt.

  • Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, R. Grigore – Doua, Seto, Jefferson, Tavares, Țicu – Irobiso, Grozav. Rezerve: Leitner, Borța, Tucaliuc, Pashov, Diomande, Budescu, Bratu, Moldoveanu, Purtic. Antrenor: Florin Pârvu.
  • FC Hermannstadt: Letica – Buteanu, Bejan, I. Stoica, Opruț – Balaure, Biceanu, Mino, Oroian – G. Iancu, Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Antoche, Medina, P. Petrescu, Limaj, Bărbuț, P. Iancu, Babic, Buhăcianu. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Meciul Petrolul – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 13 mai, cu începere de la ora 14:30, în cadrul etapei 8 din play-out-ul SuperLigii. Se vor afla față în față primul loc din play-out cu locul 4, prahovenii cu 34 de puncte, sibienii cu 28 de puncte, dar având același lucru deranjant pentru suporteri ca numitor comun, faptul că niciuna nu are licență pentru cupele europene.

Unde se joacă meciul Petrolul – FC Hermannstadt

Confruntarea Petrolul – FC Hermannstadt se desfășoară sâmbătă, 13 mai, de la ora 14:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa 8 din play-out-ul SuperLigii. Este un joc în care se așteaptă ca ambele echipe să fie preocupate de a juca ofensiv, întrucât nu au niciun fel de emoție privind faptul că și sezonul viitor vor activa în SuperLiga. Important este și faptul că deși ar putea termina pe primele două locuri din play-out, ambele cluburi nu au aplicat pentru obținerea licenței de cupe europene.

ADVERTISEMENT

Per ansamblu, atât Petrolul, cât și sibienii, două echipe revenite în elită vara trecută, s-au comportat onorabil, Hermannstadt putând incrimina și decizia LPF de a fi penalizată cu 9 puncte pentru probleme financiare, altfel ar fi avut mari șanse să se afle în locul lui Sepsi în play-off. Fiind meciul de adio al ”lupilor galbeni” în propriul bârlog ar fi de așteptat ca stadionul să fie destul de plin.

Cine transmite la TV partida Petrolul – FC Hermannstadt

Partida Petrolul – FC Hermannstadt se joacă sâmbătă, 13 mai, de la ora 14:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa 8 din play-out-ul SuperLigii și va fi televizată în direct pe micile ecrane pe canelele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

O vreme acceptabilă vor avea ploieștenii sâmbătă, 13 mai, în sensul în care soarele își va face apariția destul de mult, dar vor mai exista și înnorări temporare. Aproape sigur nu va ploua, iar maxima din termometre nu va depăși 19 grade la amiază, adică exact la ora disputării meciului. Arbitrul partidei este Ionuţ Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Petrolul – FC Hermannstadt

Petrolul are la dispoziţie tot lotul, cu excepţia celui care lipseşte de mai multă vreme, fundaşul Marian Huja. În rest antrenorul Florin Pârvu are intenţia de trimite pe teren şi jucători care au prins mai puţine minute, venind mai târziu la echipă, cum sunt brazilianul Jefferson la mijloc şi Diomande, autorul unui gol etapa trecută, contra Chindiei.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărăşanu nu poate conta pe fundaşul central Antoche şi pe atacantul Gabi Iancu, ambii accidentaţi, şi care nu vor mai putea evolua în aceste două ultime etape din play-out. Tehnicianul sibienilor a ajuns la o nouă înţelegere cu clubul şi îşi va continua munca la echipă.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – FC Hermannstadt

Petrolul și FC Hermannstadt pot oferi un spectacol agreabil la meciul de adio al ”găzarilor” în fața propriilor fani. Pentru casele de pariuri este o partidă echilibrată, cu un foarte mic avantaj pentru gazde, 2,70 la victorie, față de 2,90 al sibienilor. Și la celalalte opțiuni oferă același echilibru. Șansă dublă 1X are cotă 1,45, iar șansă dublă X2 cotă 1,50. Gol marcat de gazde cotă 1,40, gol al oaspeților 1,45.

ADVERTISEMENT

Cele două echipei și-au împărțit victoriile în sezonul regulat, ploieștenii învingând acasă cu 2-0 și cedând la Sibiu cu 2-1. La Ploiești a fost mai mult mai ușor decât anticipau și oficialii ”lupilor galbeni” și fanii acestora. Jair în minutul 16 și Irobiso pe final de prima repriză au rezolvat rapid problema celor trei puncte, deși prahovenii se temeau de acest meci.

ADVERTISEMENT