Fotbal intern

Lovitură! Petrolul îi oferă 5.000 euro pe lună lui Teixeira să joace în Liga 2. EXCLUSIV

Lovitură! Petrolul îi oferă 5.000 euro pe lună lui Teixeira să joace în Liga 2. EXCLUSIV
Petrolul îi oferă 5.000 euro pe lună lui Teixeira să joace în Liga 2

Rămas liber de contract după despărțirea de FCSB, veteranul Filipe Teixeira nu duce lipsă de oferte în fotbalul românesc. Fotbalistul care va împlini 39 de ani în luna octombrie are câteva propuneri concrete din Liga 1 Betano, dar FANATIK vă dezvăluie că Petrolul Ploiești, club din Liga a 2-a, e gata să rivalizeze financiar cu echipele din prima ligă pentru a-l convinge pe Teixeira să semneze. 

Petrolul îi oferă 5.000 euro pe lună lui Teixeira să joace în Liga 2

Marius Stan, fostul președinte de la Oțelul Galați, este pe cale să devină președinte al clubului Petrolul, numirea sa în funcție fiind doar o chestiune de ore. Stan se va întâlni în cursul zilei de joi cu directorul Veolia, Mihail Mihailovici, pentru a parafa înțelegerea.

Omul care a dus Oțelul în grupele Ligii Campionilor, cucerind titlul în Liga 1, vine cu planuri uriașe la Ploiești. Primul transfer pe care vrea să-l facă este chiar cel al lui Teixeira. Prahovenii sunt dispuși să-i ofere mijlocașului 5.000 de euro pe lună, banderola de căpitan, dar și bonusuri la victorii și pentru eventuala promovare în prima ligă.

Marius Stan vine cu planuri mari la Petrolul
Marius Stan vine cu planuri mari la Petrolul

O altă echipă din Liga a 2-a care și-a arătat interesul față de Teixeira este Rapid București, promovată recent în cel de-al doilea eșalon. Daniel Pancu, antrenorul echipei, a declarat după promovare că va încerca să-l convingă pe Teixeira să revină la Rapid.

Chiar dacă este dorit de multe cluburi, Teixeira nu a avut un sezon grozav la FCSB, arătându-și vârsta. Rareori s-a întâmplat să joace din postura de titular. A marcat trei goluri în total, două în campionat și unul în Europa League. Totuși, Teixeira ar putea fi extrem de util pentru echipele mai mici din prima ligă, cu atât mai mult pentru formații din Liga a 2-a.

Petrolul s-a clasat pe locul 4 și a ratat promovarea în Liga 1 Betano în sezonul recent încheiat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri