Fotbal intern

Petrolul l-a demis pe antrenorul Octavian Grigore: “Aducem oameni noi pe toate planurile!” Cine îl înlocuieşte

29.11.2018 | 15:53
Petrolul la demis pe antrenorul Octavian Grigore Aducem oameni noi pe toate planurile Cine il inlocuieste
ADVERTISEMENT

Petrolul Ploieşti l-a demis pe antrenorul Octavian Grigore la primul eşec. “Lupii” au decis să renunţe la antrenorul intermediar după ce au fost înfrânţi cu scorul de 1-2 pe terenul Academicii Clinceni. În locul lui Grigore va veni Mugurel Cornăţeanu, cel care va conduce echipa în ultimele 2 meciuri din acest an. 

Decizia este una surprinzătoare, în condiţiile în care Octavian Grigore a avut un bilanţ bun pe banca Petrolului: 5 victorii, 1 egal şi 1 înfrângere. Petrolul a condus şi la Clinceni prin golul lui Grecu (min. 42), însă scorul a fost întors de Clinceni în partea secundă prin golurile lui Robert Ion.

ADVERTISEMENT
Ciprian Rus marcheazaun gol din penalty in poarta lui Arpad Tordai in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si UTA Arad, contand pentru Liga 2 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti,
Ciprian Rus marcheazaun gol din penalty in poarta lui Arpad Tordai in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si UTA Arad, contand pentru Liga 2 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti,

Petrolul l-a demis pe antrenorul Octavian Grigore: “Trebuie să rupem pisica!”

Directorul general al Veolia România (principalul finanţator al Petrolului), Mădălin Mihailovici, a vorbit despre demiterea lui Grigore: “Nu vreau să se creadă că suntem bătaia de joc a cuiva! Este de neînțeles cum, având totul plătit la zi, un astfel de lot se poate exprima astfel, fără nicio vlagă, fără ambiție! Vă garantez că, imediat după terminarea acestor două etape, vom face o analiză amplă și corectă, factori de decizie care mă sprijină în acest proiect urmând a veni cu soluțiile cele mai bune!

Trebuie să rupem pisica, așa nu se mai poate! Vom aduce oameni noi, în toate planurile, de la jucători și până la cei din birouri! Petrolul trebuie să promoveze, mi-am asumat acest lucru și nu vom face niciun rabat până nu vom reuși, la vară! Nici nu trebuie să vă spun mai multe!”, a spus Mihailovici pentru blogul www.cristian-anghelescu.ro.

ADVERTISEMENT

După această înfrângere, Petrolul a căzut pe locul 4 în Liga secundă, cu 39 de puncte. Este echipa cu cel mai mare buget din liga secundă, sponsorul Veolia asigurând un buget de 2 milioane de euro pentru a forţa promovarea în Liga 1.