Fotbal intern

Petrolul l-a prezentat pe Grozavu: „Refuzam dacă nu eram sigur că putem promova”

19.06.2018 | 18:28
Petrolul la prezentat pe Grozavu Refuzam daca nu eram sigur ca putem promova

Petrolul Ploieşti l-a prezentat pe Leo Grozavu, noul antrenor cu care atacă promovarea în Liga 1. La conferinţa de presă de azi, de la stadionul „Ilie Oană”, au mai participat Cristi Vlad, preşedintele clubului, şi Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanţator al „galben-albaştrilor”.

Cristi Vlad a anunțat că din lotul care a reușit promovarea în Liga 2 vor rămâne numai 10 jucători, a evitat elegant să spună vreun nume nou de jucător, dar a dat asigurări că în cel mult două zile va avea semnăturile a cel puțin doi fotbaliști de Liga 1 și a făcut o scurtă caracterizare a noului antrenor: „Leo Grozavu este un antrenor decis, ferm, ordonat, construit după tipicul german, cu experiență, care alături de întreaga conducere a echipei va forma un lot competitiv, ne dorim noi, pentru acest sezon. Avem încredere în el și am stabilit obiectivele acestui sezon înaintea semnării contractului”.

Petrolul Ploieşti l-a prezentat pe Leo Grozavu: „Refuzam dacă nu eram sigur că putem promova”

După ce a a atins coarda sensibilă a fanilor petroliști încă din ziua când a fost numit – „Cu o astfel de echipă, într-un oraș în care fotbalul este o religie și arena «Ilie Oană» un templu… nu aveam voie să spun nu!” – Lep Grozavu a explicat mai detaliat opțiunea sa: „Petrolul Ploiești este una din echipele cu tradiție, consacrate din România. În plus, știu că ceea ce se construiește aici va fi ceva trainic. Este un proiect ambițios, cu oameni dedicați, și tocmai de aceea am vrut să contribui și eu. Odată ce mi s-a oferit postul de antrenor, nu am stat prea mult pe gânduri. Am acceptat cu tot sufletul”.

Petrolul l-a prezentat pe Leo Grozavu. Madalin Mihailovici, Leo Grozavu si Cristi Vlad la conferinta de presa de prezentare a noului antrenor, desfasurată la Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 19 iunie 2018
Petrolul l-a prezentat pe Leo Grozavu. Madalin Mihailovici, Leo Grozavu si Cristi Vlad la conferinta de presa de prezentare a noului antrenor, desfasurată la Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 19 iunie 2018

Salariile la zi, taxele și impozitele la zi, stabilitate financiară deosebită

Iar Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul-finanțator al Petrolului, a dorit să asigure menținerea cadrului financiar necesar pentru a face performanță la Ploiești: „Era simplu pentru noi să procedăm ca alte companii și să colaborăm cu o echipă națională. Am vrut și vrem să demonstrăm că putem să o luăm de jos către marea performanță. Noi nu am păcălit pe nimeni. Suntem lângă echipă, vom fi în continuare și îi vom asigura tot ce este necesar pentru îndeplinirea obiectivului”.

Petrolul l-a prezentat pe Leo Grozavu, care va avea tot sprijinul în lupts pentru promovare de la președintele Cristi Vlad (stânga imaginii) și sponsorul Veolia, reprezentat de CEO Mădălin Mihailovici (dreapta imaginii)
Petrolul l-a prezentat pe Leo Grozavu, care va avea tot sprijinul în lupts pentru promovare de la președintele Cristi Vlad (stânga imaginii) și sponsorul Veolia, reprezentat de CEO Mădălin Mihailovici (dreapta imaginii)

Puteți urmări mai jos conferința de presă de la Ploiești.

Antrenamentele încep la Brazi și continuă în Slovenia

Mâine, de la ora 18:00, pe stadionul „Ilie Oană”, este programată reunirea lotului. Petroliștii se vor antrena luna aceasta la Brazi. Cantonamentul de vară va fi organizat între 9 și 21 iulie, în Slovenia, hotelul „Toplice” din Terme Catez, Brezice. Au fost stabilite deja două meciuri de pregătire, cu prim-divizionara bosniacă Sloga Simin Han (11 iulie) şi cu formaţia croată tot de prim eşalon Lokomotiva Zagreb (20 iulie). „Lupii galbeni” vor mai juca în Slovenia încă două partide amicale.

„Chiar dacă nu mi se trasa acest obiectiv, nu veneam decât dacă eram convins că pot să pregătesc echipa pentru promovare. A contat, desigur, atmosfera de la Ploiești, suporterii din tribune. Împreună vom reuși” – Leo Grozavu, antrenor Petrolul Ploiești

„Așa cum am subliniat încă de la începutul acestui parteneriat, Veolia este alături de Petrolul Ploiești pe termen lung. Promovarea în Liga secundă de fotbal a venit natural, ca un efect firesc al proiectului sustenabil pe care îl construim aici, la Ploiești. Suntem pregătiți să asigurăm resursele și know-how-ul, inclusiv experiența de business, pentru a putea continua construcția acestui proiect și a putea ținti către prima Ligă de fotbal” – Mădălin Mihailovici, CEO Veolia

51 de ani va împlini pe 19 august Leontin Grozavu, care antrenat până acum 7 echipe: FC Zalău (2003-2005), Universitatea Cluj (2005-2006), FC Minerul Baia Mare (2007), FC Botoșani (2007-2008; 2014-2015; 2016-2017), CSM Iași (2011), Luceafărul Oradea (2011-2012) și Gaz Metan Mediaș (2015-2016)

10.000 de euro este salariul lunar din contractul pe un an semnat de Leo Grozavu cu Petrolul Ploiești