Sport

Petrolul – Mioveni 0-0, în etapa a 7-a din SuperLiga. Stoican face punct la debut, iar “lupii” au patru partide consecutive fără gol primit

Vezi aici Live stream Petrolul - Mioveni. Partida are loc sâmbătă, 27 august, ora 19:00, în etapa a 7-a din SuperLiga și este transmisă pe micile ecrane de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.
27.08.2022 | 18:33
Petrolul  Mioveni 00 in etapa a 7a din SuperLiga Stoican face punct la debut iar lupii au patru partide consecutive fara gol primit
S-au anunțat echipele de start la meciul Petrolul - CS Mioveni. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
27-08-2022
15:28

LIVE Petrolul - CS Mioveni 0-0

Vezi aici cele mai importante faze

Min.90: Fluier final! Petrolul – CS Mioveni 0-0. „Lupii galben” ajung pe locul patru cu 11 puncte.

Min.62: CS Mioveni reușește să înscrie pe contraatac prin Liviu Antal, însă golul este anulat cu VAR.

Min. 36 – Ocazie uriașă pentru oaspeți. Lixandru a reluat ăe spate din 8 metri, dar mingea a lovit bara transversală.

Min. 19 – Șutul lui Oancea de la 25 de metri a trecut puțin pe lângă poarta lui Vâlceanu.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Petrolul – CS Mioveni.

  • Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Țicu – Grozav, Seto, Jair, Bratu – Ivanovski. Rezerve: Moroz, Cebotaru, Velisar, Cioiu, Borța, Irobiso, Dumitriu, Tucaliuc, Măzărache. Antrenor: Nicolae Constantin.
  • CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Lixandru, Pop, Șerbănică – Blănaru, Antal, Buziuc. Rezerve: Croitoru, Iacob, Trif, Panait, Rădescu, Coșereanu, Burnea, Dumitru. Antrenor: Flavius Stoican.

Meciul Petrolul – Mioveni are loc sâmbătă, 27 august, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 7-a din SuperLiga. Cele două formații au evoluții diametral opuse. Prahovenii au ajuns pe locul 2, după trei victorii consecutive, toate cu 1-0, argeșenii sunt lanterna roșie, cu un singur punct și Alexandru Pelici i-a lăsat locul pe bancă lui Flavius Stoican.

Unde se joacă meciul Petrolul – Mioveni

Întâlnirea Petrolul – Mioveni se dispută sâmbătă, 27 august, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. În mod normal, distanța dintre capitala Prahovei și echipa din județul Argeș nu este una mare, dar este puțin probabil să avem fani ai echipei oaspete prezenți la meci, deoarece și acasă Mioveni are una dintre cele mai mici medii de spectatori.

ADVERTISEMENT

Vor veni însă mai mulți suporteri decât ar fi fost de așteptat în tabăra petrolistă. În mod normal la un meci cu Mioveni în tribune ar fi luat loc maxim 4000 de oameni, neanunțându-se un joc atractiv, dar cele trei succese consecutive ale lupilor galbeni, care au adus nesperat echipa pe podium, au făcut ca interesul pentru acest joc să crească mult, fanii având mari speranțe în continuarea șirului de succese și numărul spectatorilor poate ajunge chiar până la 10.000.

Cine trasmite la TV partida Petrolul – Mioveni

Partida Petrolul – Mioveni se joacă sâmbătă, 27 august, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa a 7-a din SuperLiga şi este transmisă pe micile ecrane pe toate cele trei posturi care au drept de difuzare pentru meciurile din prima divizie: Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploieşti sâmbătă, 27 august, sunt destule şanse ca măcar pentru o parte a zilei oraşul să îşi merite numele, pentru că ameninţarea de precipitaţii, în special spre seară, este destul de mare. Altfel temperatura maximă a zilei va fi de 32 de grade, cu un grad de umiditate foarte scăzut, inconfortabil pentru respiraţia jucătorilor. Meciul va fi condus de arbitrul craiovean Viorel Flueran.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Petrolul – Mioveni

Antrenorul Nicolae Constantin nu are probleme importante de lot pentru acest meci, pe care îl aşteaptă cu justificate speranţe într-un al patrulea rezultat pozitiv consecutiv. După trei eşecuri în primele partide Petrolul a reuşit alte trei meciuri cu punctaj maxim, urcând până pe locul 2. Absenţa lui Costică Budescu nu intră în calcule, pentru că la el nu se ştie când va putea reveni pe gazon după operaţia de ligamente.

ADVERTISEMENT

Mioveni s-a despărţit de cel mai longeviv tehnician din SuperLiga, Alexandru Pelici, omul care a promovat echipa şi a reuşit sezonul trecut să o menţină în primul eşalon şi l-a numit antrenor pe Flavius Stoican, care a mai activat aici, la echipa argeşeană, în urmă cu mai mulţi ani. Mioveni a legitimat în această săptămână trei jucători: Burlacu, Carnat şi Ene.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – Mioveni

În mod paradoxal, deşi vorbim despre o echipă, cea gazdă cu 9 puncte, în plutonul fruntaş, şi una oaspete codaşa campionatului, casele de pariuri sunt extrem de generoase în acordarea cotelor la victorie. Petrolul are 2,20 pentru a câştiga meciul şi 1,35 pentru varianta şansă dublă 1X iar Mioveni a primit 3,70 iar cota la şansă dublă X2 este de 1,65. Un gol al oaspeţilor are cotă 1,60.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit la nivel de prima divizie din sezonul 2012, când prahovenii s-au impus acasă cu scorul de 3-1. Dar asta nu înseamnă că nu au mai fost rivale de atunci. Dimpotrivă, ele au avut multe confruntări la nivelul Ligii 2 şi am consemnat două succese şi un egal pentru argeşeni pe stadionul lupilor galbeni.

ADVERTISEMENT