Fotbal intern

Petrolul Ploieşti a transferat un mijlocaş brazilian! Cine e “Neymar de Chişinău”

Autor: Mirela Apostol | 23.06.2018 | 12:28
Petrolul a transferat un mijlocaş brazilian

Petrolul Ploieşti a transferat un mijlocaş brazilian. Mare fan Neymar, după cum se poate vedea inclusiv din fotografiile de prezentare, cel mai nou jucător al “lupilor” a venit la şedinţa foto cu o şapcă pe care a purtat-o în stilul starului brazilian.

Transferul lui Jean Theodoro Sobrinho a fost anunţat pe site-ul oficial al clubului ploieştean. Petrolul are şi antrenor nou acum, odată cu promovarea în Liga 2, pe Leo Grozavu.

Petrolul Ploieşti a transferat un mijlocaş brazilian

“FC Petrolul Ploiesti a ajuns la un acord cu fotbalistul brazilian Jean Theodoro Sobrinho, cel care a semnat cu gruparea „galben-albastră” un angajament valabil pentru următorii trei ani. În vărstă de 25 de ani, Jean Theodoro (1.78 m) completează compartimentul ofensiv al echipei noastre, jucătorul născut la Sao Paolo putând evolua atât pe postul de mijlocaş ofensiv, cât şi pe cel de atacant.

Ultima dată la Zimbru Chişinău, grupare pentru care a marcat de zece ori în 38 de apariţii, Jean Theodoro a mai evoluat, de-a lungul carierei, la Corinthians U20, Camboriu, Avai FC (toate Brazilia), TSV Hartberg (Austria) şi ABC Futebol Clube (Brazilia). Bun venit, Jean Theodoro”, se arată pe site-ul clubului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!