Fotbal intern

Petrolul Ploiești și-a dat afară antrenorul! Un tehnician cu nume vine să promoveze echipa în Liga 1

25.03.2019 | 18:56
Petrolul Ploiesti sia dat afara antrenorul Un tehnician cu nume vine sa promoveze echipa in Liga 1

Petrolul Ploiești și-a dat afară antrenorul după ultimul rezultat înregistrat în Liga a doua. Găzarii s-au făcut de râs în deplasarea de la ASU Politehnica Timișoara, scor 3-0 pentru bănățeni și soarta tehnicianului Mugurel Cornățeanu a fost pecetluită. Antrenorului i s-a spus că nu va mai continua pe banca tehnică a ploieștenilor. Conducerea a început acum să caute un înlocuitor.

UPDATE, ora 18:57. Noul antrenor al Petrolului Ploieşti va fi Gigi Mulţescu. Antrenorul s-a înţeles cu “lupii” până în vară, obiectivul fiind clar, promovarea în Liga 1. Dacă echipa va promova, înţelegerea se va prelungi automat cu încă un sezon, anunţă Digisport. Primul antrenament al lui Mulţescu pe “Ilie Oană” va fi marţi.


Petrolul Ploiești și-a dat afară antrenorul!

A fost demis Cornăţeanu, în sfârşit. Să vină SMURD-ul şi să ne salveze din situaţia asta. Doar Mulţescu ne poate face să promovăm în acest an, au scris fanii pe internet, la puțin timp după ce au aflat că antrenorul echipei a fost demis de conducere. Mugurel Cornățeanu a preluat echipa anul trecut după ce formația a mai fost condusă de Leo Grozavu și Octavian Grigore.

La 3-0 e o ruşine, trebuie să mergem acasă, capul în pământ. Dezastruos pentru noi ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Azi am mimat fotbalul, nu am prestat ceea ce trebuia şi ceea ce pregătisem. Când te prezinţi doar cu numele şi îmbraci doar tricoul ăla, adversarul se motivează 100%, tu trebuie să te motivezi 200%.
Petrolul Ploiești și-a dat afară antrenorul! Cornateanu
Suporterii Petrolului îl vor la echipă pe Gheorghe Mulțescu

Cornățeanu, OUT de la echipă

Trebuie să arzi. Dacă nu arzi şi mimezi doar că eu sunt Gigică şi m-am prezentat şi vai se dă adversarul la o parte, în niciun caz, a fost și reacţia lui Cornăţeanu după înfrângerea cu ASU Politehnica Timişoara, formație care ocupă doar locul 14 în divizia secundă. O decizie în privinţa noului antrenor se va lua în următoarele zile.
Pe prima poziție în liga a doua este Sportul Snagov care a acumulat până în acest moment 59 de puncte. Echipa ilfoveană este urmată de Academica Clinceni cu un punct mai puțin și de Universitatea Cluj care are 57 de puncte.
* 53 de puncte a strâns Petrolul Ploiești în actuala stagiune

 

 

Tags: