Fotbal intern

Petrolul Ploieşti a prezentat noul antrenor! Și-a ales deja și staff-ul tehnic. Fanatik confirmat

23.03.2021 | 14:43
Petrolul Ploiesti a prezentat noul antrenor Sia ales deja si stafful tehnic Fanatik confirmat
Petrolul Ploieşti şi-a găsit antrenor! Cine vine în locul lui Viorel Moldovan. Exclusiv. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești tocmai și-a găsit un nou antrenor după demisia lui Viorel Moldovan. FANATIK vă prezintă în exclusivitate alegerea „lupilor galbeni”, iar alesul este Octavian Grigore.


Octavian Grigore, prezentat oficial la Petrolul Ploiești

UPDATE, 23 martie, ora 14:55 / Petrolul Ploiești a anunțat că echipa va fi preluată de Octavian Grigore, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă din 22 martie: „Octavian Grigore va conduce echipa noastră, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regular al Ligii a II-a, care se va desfăşura duminică, la Cluj. Decizia a fost luată de către conducerea executivă a clubului, care s-a reunit în regim de urgenţă, ca urmare a demisiei fostului tehnician Viorel Moldovan”, se arată în comunicatul oficial al „lupilor”. Staff-ul lui Grigore va fi format din Ciprian Pura, Gheorghe Liliac, Cătălin Grigore şi preparatorul fizic Lucian Nedelcu. „Vreau să arătăm că suntem o echipă bună şi că putem câştiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament”, a declarat antrenorul după revenirea la Ploiești.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 22 martie, ora 22:50

Viorel Moldovan a plecat de la Petrolul Ploiești după înfrângerea cu CS Mioveni, 0-1, pentru că șansele calificării în play-off au scăzut drastic.

Octavian Grigore este o fostă legendă a clubului, care vine și speră să producă o minune la Petrolul, și anume să obțină calificarea în play-off-ul Ligii 2.

ADVERTISEMENT

Cine este Octavian Grigore, noul antrenor de la Petrolul Ploiești

Octavian Grigore este o legendă a celor de la Petrolul Ploiești. La vârsta de 10 ani s-a legitimat în cadrul echipei de juniori ai „lupilor galbeni”, după care în 1981 și-a făcut debutul la echipa mare.

Octavian Grigore a jucat toată cariera sa de fotbalist doar pentru Petrolul Ploiești, iar în anul 2000 și-a agățat „ghetele în cui”, în uralele fanilor ploieșteni, care l-au respectat mereu.

ADVERTISEMENT

În cariera de antrenor, Octavian Grigore și-a trecut în CV echipe precum: Dunărea Galați, Chimia Brazi, Unirea Urziceni, FCM Târgoviște, CFR Timișoara, Știința Bacău, dar și Petrolul Ploiești, clubul de suflet al său.

  • 56 de ani este vârsta lui Octavian Grigore

Viorel Moldovan a explicat de ce a plecat de la Petrolul Ploiești

Viorel Moldovan a explicat motivul pentru care a plecat de la Petrolul Ploiești, dar susține că lotul este unul bun și încă se poate ajunge în play-off-ul din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Aveam ca obiectiv play-off-ul și am considerat că am pierdut obiectivul, era normal să cer rezilierea. Știam că nu va fi ușor, că va fi nevoie de timp, dar am crezut că voi reuși, viața merge înainte. Mi-aș fi dorit să prindem play-off-ul.

Poate plecarea mea va debloca jucătorii. Poate vor câștiga la Cluj și se vor alinia toate planetele în favoarea Petrolului”, a spus Viorel Moldovan pentru digisport.ro.

  • 11 este locul pe care Petrolul Ploiești îl ocupă în Liga 2, cu 28 de puncte după 18 etape
ADVERTISEMENT