Fotbal intern

Mişcări de trupe la Petrolul Ploieşti! Pleacă cei care au promovat echipa în Liga 2, vin jucători de Liga 1

22.06.2018 | 20:02
Petrolul Ploieşti a făcut mai multe transferuri din Liga 1

Petrolul Ploieşti a promovat recent în Liga 2 şi mută agresiv pe piaţa transferurilor. După ce l-au semnat pe Leo Grozavu, antrenorul care a fost la FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara are pe mână acum mai mulţi fotbalişti care au evoluat recent în Liga 1.

Ultimul care a semnat cu Petrolul este Sebastian Ghinga. Mijlocaşul de 31 de ani care a evoluat ultima oară la Sepsi Sfântu Gheorghe este a treia achiziţie făcută de Petrolul Ploieşti în ultima săptămână. Primele două transferuri au fost Claudiu Herea (28 ani, mijlocaş, CS Baloteşti) şi Florin Plămadă (26 ani, fundaş central, FC Botoşani). Ghinga a mai jucat de-a lungul carierei pentru Aerostar Bacău, Sportul Studenţesc, FC Botoşani, Academica Clinceni şi Metalul Reşiţa.

Petrolul Ploieşti, doar 12 jucători din sezonul precedent la reunirea lotului. Transferuri din Liga 1 pentru a completa lotul

Petrolul Ploieşti s-a reunit în această săptămână. Leo Grozavu a avut 25 de jucători la reunire, însă printre aceştia au fost doar 12 nume care au contribuit la promovarea în Liga 2. Printre cei care lipsesc se numără jucătorii cu experienţă în Liga 1, precum Georgian Păun sau Alexandru Ichim.

“Aşa cum s-a putut remarca, de la primul antrenament al verii, desfăşurat, miercuri seară, pe „Ilie Oană”, au lipsit mai mulţi jucători care au făcut parte din lotul „galben-albaştrilor” pe parcursul sezonului 2017-2018. Astfel, Gabriel Frîncu, Cristian Andor, Alexandru Ichim şi Tiberiu Niţescu au ajuns la un acord cu clubul nostru, pentru rezilierea angajamentelor, în vreme ce pentru portarii Raul Avram şi Raul Botezan se caută variante privind cedarea lor, sub formă de împrumut, la alte echipe. Totodată, Georgian Păun şi Răzvan Catană şi-au încheiat contractele cu FC Petrolul Ploieşti, lui Daniel Cârjan i-a expirat împrumutul la formaţia ploieşteană, în vreme ce Claudiu Tudor a decis, aşa cum bine se ştie, să pună capăt carierei de jucător. Tuturor celor enumeraţi mai sus, FC Petrolul Ploieşti le mulţumeşte pentru contribuţia avută la povestea frumoasă scrisă în ultimele două sezoane şi le urează mult succes în activitatea lor ulterioară”, a scris clubul ploieştean pe site-ul oficial.

 

Tags: