Fotbal intern

“Petrolul rămîne o echipă foarte bună, chiar dacă va fi depunctată”

Petre Grigoraş pregăteşte echipa pentru meciul pe care îl va disputa cu Petrolul Ploieşti, luni, pe stadionul Ilie Oană. Dezamăgit de parcursul slab al formaţiei, antrenorul  nu mai este la...
27.09.2013 | 17:40
Petrolul ramine o echipa foarte buna chiar daca va fi depunctata

Petre Grigoraş pregăteşte echipa pentru meciul pe care îl va disputa cu Petrolul Ploieşti, luni, pe stadionul Ilie Oană. Dezamăgit de parcursul slab al formaţiei, antrenorul  nu mai este la fel de optimist ca în momentul preluării echipei: “Mergem la Ploieşti, în fieful unei echipe care nu a mai pierdut de 25 de meciuri. Am avut şi un program mai dificil, la venire am jucat cu locul 1, Steaua, apoi etapa trecută cu locul 2, Pandurii, acum jucăm cu locul 3, Petrolul. Însă problema nu este aceasta, programul nu e o scuză. Problema e la noi, la jocul nostru. Petrolul rămîne o echipă foarte bună chiar dacă va fi depunctată. În jocul lor nu se văd aceste probleme şi, mai mult, pe teren nu o să intre administrativul. Aş vrea să vă spun că mergem să ne batem la egal, sau să dăm 2-3 la zero, dar nu pot să vă promit. Vom face totul să obţinem un rezultat bun, dar atât, e clar că pornim cu doua şansa”, a spus Grigoraş într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul “feroviarilor” a ţinut să facă lumină şi în cazul “Cadu”: “Să ştiţi că e cel mai greu de acceptat această lipsă de rezultate. În rest, mie nu îmi e greu. Mă întreabă lumea cum mă înţeleg cu Cadu, cum stăpînesc vestiarul? Mă înţeleg bine şi cu Ricardo şi nici în vestiar nu am probleme. Iar eu voi încerca să ridic nivelul jocului, astfel ca în iarnă să avem speranţe că mai putem salva ceva din acest sezon. Dacă voi continua pînă în iarnă. Eu să ştiţi că nu desfac niciodată toate bagajele, experienţa m-a învăţat că aşa e viaţa de antrenor. Iar dacă desfac o geantă, am alta pregătită”, a adăugat antrenorul.