Sport

Ricardinho a semnat cu Petrolul Ploiești. ”Lupii galbeni” au făcut anunțul oficial. Update exclusiv

Petrolul Ploiești continuă să se întărească pentru sezonul viitor din Superliga României. „Lupii Galbeni” l-au transferat pe Ricardinho.
19.06.2024 | 19:33
Ricardinho a semnat cu Petrolul Ploiesti Lupii galbeni au facut anuntul oficial Update exclusiv
Petrolul se întărește serios pentru sezonul următor de Superligă! Formația din Ploiești l-a transferat pe Ricardinho. Sursa foto: Facebook Petrolul
ADVERTISEMENT

Petrolul continuă să se întărească pentru a prinde play-off-ul din Superliga României. „Lupii Galbeni” l-au transferat pe Ricardinho, fotbalistul care a rămas liber de contract după ce nu și-a mai prelungit înțelegerea cu FC Voluntari, formație care va juca în liga secundă din sezonul viitor. 

Update: Petrolul Ploiești s-a înțeles cu Ricardinho. Anunț oficial

Petrolul a anunțat oficial pe rețelele de social media transferul fundașului dreapta portughez Ricardinho. Fotbalistul a semnat cu ploieștenii un contract valabil pe o perioadă de două sezoane. El a mai evoluat în cariera sa pentru Gil Vicente și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

”𝐁𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐢 𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭, 𝐑𝐢𝐜𝐚𝐫𝐝𝐢𝐧𝐡𝐨! 👋🏼 FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu portughezul Veiga Varzim Miranda Ricardo Jose, cel care a semnat un angajament cu clubul nostru pentru următoarele 2 sezoane! 🤝 📊 În vârstă de 30 de ani, Ricardinho evoluează pe postul de fundaș dreapta și se află în România din 2018, când a semnat cu FC Voluntari. Până atunci a mai evoluat în țara natală, la Gil Vicente. 💛💙 Îți dorim mult succes și multe realizări în haita lupilor galbeni! 🐺”.

Petrolul se întărește serios pentru sezonul următor de Superligă! Formația din Ploiești l-a transferat pe Ricardinho

Fotbalistul din Portugalia a ales să nu mai continue la ilfoveni după ce aceștia au retrogradat în liga secundă, alături de FC U Craiova, și a rămas liber de contract la finalul sezonului 2023 – 2024.

ADVERTISEMENT

Ricardinho a semnat un contrat cu ploieștenii valabil pe două sezoane, care va expira la finalul lunii iunie a anului 2026. În sezonul trecut, portughezul a bifat 36 de meciuri pentru Voluntari.

Portughezul a ajuns în România în sezonul 2018 – 2019, fiind transferat de la Gil Vicente. Pentru formația din Ilfov, fundașul în vârstă de 30 de ani a evoluat în 174 de meciuri și a marcat 12 goluri.

ADVERTISEMENT
  • 627.000 de euro este cota de piață a fundașului portughez, conform celor de la Transfermarket. 

Obiectivul Petrolului pentru sezonul următor: „Vrem să jucăm în play-off”

Recent instalat la formația din Ploiești, Mehmet Topal, antrenorul care se află la prima sa experiență în calitate de principal, a vorbit despre obiectivul Petrolului pentru sezonul viitor din Superliga.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a declarat tehnicianul turc.

Ba mai mult, tehnicianul turc a declarat că nu are de gând să plece de la Petrolul până nu va lua titlul de campion cu formația din Ploiești. Ultimul titlu câștigat de „lupii galbeni” datează de mai bine de 58 de ani, în 1966.

Vreau să jucăm frumos, să se distreze și fanii. Nu vreau să jucăm urât și doar să câștigăm. Vreau să învăț limba română, să fiu cât mai apropiat de jucători. Nu o să plec de la Petrolul prea repede, doar după ce ies campion”, a mai spus Mehmet Topal.

ADVERTISEMENT