Life

Ce mai face Petru Buiuca, primul câștigător de la MasterChef România. Și-a ales o altă meserie

Petru Buiuca a reușit să-i impresioneze pe jurații de la MasterChef România, dovadă că a pus mâna pe premiul cel mare în primul sezon al show-ului culinar, difuzat în 2012.
12.01.2022 | 17:50
Ce mai face Petru Buiuca primul castigator de la MasterChef Romania Sia ales o alta meserie
Cu ce se ocupă Petru Buiuca, primul câștigător MasterChef România. A renunțat la bucătărie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânărul, care la momentul respectiv lucra ca office manager în cadrul unui birou de arhitectură și avea 23 de ani, a câștigat premiul de 50.000 de euro, care l-a ajutat să se mute din Constanța la București.

Pasionat de gastronomie, Petru Buiuca a învățat tot ce se poate în domeniul culinar, înscrierea la MasterChef România demonstrându-i că are talent în această privință.

ADVERTISEMENT

A muncit și a luptat din greu pentru visul său, pe care în cele din urmă a ajuns să-l abandoneze din cauza unor eșecuri în afaceri. Primul câștigător al emisiunii culinare are acum o cu totul altă meserie.

Cu ce se ocupă Petru Buiuca, primul câștigător MasterChef România. A renunțat la bucătărie

„Când m-am înscris la MasterChef voiam doar să văd cât de bun sunt. Acum mi-am depășit toate așteptările. Sunt mult peste ceea ce credeam că pot să fiu. Și sunt uimit!

ADVERTISEMENT

Am fost susținut de oameni super buni și asta m-a ajutat. Este un vis care sper să continue. Nu mă las! Muncesc! Și visez în continuare!”, spunea Petru Buiuca imediat după câștigarea primului sezon MasterChef România, scrie protv.ro.

Fostul concurent de la Pro TV și-a îndreptat o vreme atenția către marea sa pasiune, bucătăria, și a investit cei 50.000 de euro într-o afacere în domeniul culinar.

ADVERTISEMENT

Alături de alți doi colegi de la MasterChef România deschidea în anul 2012 un studio de gătit, în București, însă câștigătorul avea să renunțe la afacere după aproximativ 4 ani.

Ulterior, Petru Buiuca s-a orientat către o companie care oferea consultanță cuplurilor care urmau să se căsătorească. Firma sa ajuta mirii să aleagă preparatele pentru nuntă și locul ideal pentru petrecere.

ADVERTISEMENT

Petru Buiucu, de la bucătărie la o companie privată. Ce face acum

Din păcate, nici această afacere nu a funcționat prea mult, ceea ce l-a determinat pe fostul câștigător de la MasterChef să renunțe definitiv la bucătărie. El mai gătește numai în privat, pentru cei dragi.

În octombrie 2017 afacerea sa ajungea pe butuci. În același an Petru Buiuca se angaja la Procter & Gamble, unde lucrează și acum. A bifat mai multe funcții în cadrul companiei.

În prezent, fostul finalist de la Pro TV este Customer Supply Chain Senior Manager în cadrul companiei producătoare de bunuri de larg consum și nealimentare și e foarte mulțumit de job.

ADVERTISEMENT
Tags: