Life

Petru, fiul Mădălinei Manole, a împlinit 13 ani. Mesajul dureros transmis de fratele regretatei cântărețe

Petru, fiul Mădălinei Manole, a împlinit 13 ani. Fratele regretatei cântărețe, Marian Manole, a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.
08.06.2022 | 16:51
Petru fiul Madalinei Manole a implinit 13 ani Mesajul dureros transmis de fratele regretatei cantarete
Fiul Mădălinei Manole, Petru, a împlinit 13 ani. Mesajul transmis de fratele regretatei artiste. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Fratele regretatei artiste a publicat recent fotografii cu nepotul său pe rețelele de socializare, dar și un mesaj dureros.

Fiul Mădălinei Manole, Petru, a împlinit 13 ani. Ce mesaj a transmis fratele regretatei artiste

Marian Manole a publicat fotografii cu Petru, atunci când era foarte mic, din moment ce nu l-a văzut de când a venit pe lume. Fratele Mădălinei Manole și Petru Mircea, cumnatul său, nu-și vorbesc nici în ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

“Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț!

Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui, pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La mulți ani fericiți, copil frumos!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mădălina Manole a decedat pe 14 iulie 2020, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Potrivit procurorilor, solista s-a sinucis cu o substanță extrem de toxică. Aceasta a fost găsită fără viață în locuința sa din Otopeni.

Regretata interpretă a fost înmormântată la cimitirul Bolovani din Ploiești. În 2017 a murit și mama artistei, Eugenia. Ion Manole, tatăl cântăreței, a decedat în 2020, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, având și alte afecțiuni.

ADVERTISEMENT

Atât părinții, cât și fratele Mădălinei Manole i-au adus acuzații grave lui Petru Mircea de-a lungul timpului. În 2013, cazul artistei a fost clasat ca sinucidere, aceasta fiind decizia magistraților, care nu au mai vrut să redeschidă ancheta, așa cum și-ar fi dorit părinții ei.

Fratele Mădălinei Manole nu este lăsat să-și vadă nepotul

La aproape 12 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele acesteia nu este lăsat în continuare să-l vadă pe fiul solistei. În 2021, Marian Manole a mărturisit că trăiește cu o mare durere în suflet din cauza faptului că nu și-a mai văzut nepotul încă de când era bebeluș.

ADVERTISEMENT

În plus, părinții săi au plecat și ei cu această durere, întrucât nici ei nu l-au întâlnit pe fiul Mădălinei Manole și al lui Petru Mircea.

“Multă durere am în suflet, tristețe, mâhnire, puțină furie, poate! Nu mai am lacrimi, în 11 ani au secat. Mama s-a dus acum 4 ani, tata, anul trecut.

Au plecat cu durerea asta în suflet că, pe lângă dispariția fiicei lor, nu au avut ocazia să își cunoască nepotul.

Dacă aș avea șansa să îl văd nu i-aș spune absolut nimic urât, i-aș spune că sunt unchiul lui, că îl iubesc, că mă bucur că îl întâlnesc. I-aș spune lucruri frumoase.”, a declarat Marian Manole anul trecut, la Prima TV, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

ADVERTISEMENT