Life

Petru Mircea, cuplat cu sosia Mădălinei Manole. Cum au fost surprinși cei doi

Petru Mircea are o relație cu sosia Mădălinei Manole. Cum au fost surprinși cei doi de către jurnaliști. Imagini recente.
26.04.2023 | 11:16
Petru Mircea cuplat cu sosia Madalinei Manole Cum au fost surprinsi cei doi
Cum arată noua parteneră a lui Petru Mircea. Sursa foto: Happy Hour
ADVERTISEMENT

Petru Mircea încearcă să-și refacă viața după ce Mădălina Manole, fosta lui soție, și-a pus capăt zilelor, înghițind Furadan, în 2010. De curând, bărbatul, de profesie inginer de sunet, a fost surprins în preajma unei femei care ar fi sosia regretatei soliste.

Cu cine și-a făcut Petru Mircea o relație la aproape 13 ani de la decesul Mădălinei Manole

La aproape 13 ani de când a rămas singur, Petru Mircea iubește din nou. În vila unde a locuit cu Mădălina Manole, bărbatul trăiește de ceva timp o nouă poveste de dragoste, cu o femeie care ar semăna leit cu cea supranumită ”Fata cu părul de foc”, informează cancan.ro

ADVERTISEMENT

De altfel, noua relație a inginerului de sunet nu este prima pe care și-a făcut-o după decesul îndrăgitei soliste. În 2017, s-a mai cuplat cu Geanina Manea, o cântăreață de muzică populară. Idila lor nu a durat mai mult de doi ani și s-au despărțit.

”Mi-am pierdut doi ani din viață cu Petru Mircea și tot nu m-a cerut de nevastă”, declara Geanina Manea, după ce s-a despărțit de Petru Mircea. Și despre ea s-a spus că are trăsături similare cu Mădălina Manole, cea care i-a dăruit și un copil bărbatului.

ADVERTISEMENT

Cum a fost surprinsă noua parteneră a lui Petru Mircea

Revenind la noua parteneră a lui Petru Mircea, aceasta a fost surprinsă de către jurnaliștii de la publicația menționată în mai multe ipostaze. În primă fază, în timp ce ieșea din casă și a lăsat un tomberon în stradă. Ulterior, s-a îndepărtat de locuință și a plecat să-și rezolve anumite sarcini.

În peisaj apare la un moment dat și Petru Mircea. El a fost văzut într-o mașină, pe care a parcat-o în curte și apoi s-a retras în vila sa. Nu a fost observat însă fiul bărbatului și al Mădălinei Manole, Petru Mircea Jr, acum în vârstă de 14 ani. Adolescentul ar putea fi la Botoșani, la bunicii paterni.

ADVERTISEMENT

Cum a murit Mădălina Manole

Mădălina Manole a murit în 2010, atunci când anchetatorii au ajuns la concluzia că s-a sinucis cu pesticidul Furadan. S-a întâmplat la un an după ce a născut și a devenit mamă pentru prima oară. În urma sa a lăsat un bilet din care reieșea că nu se mai apreciază.

Anterior mariajului cu Petru Mircea, Mădălina Manole a fost căsătorită cu Șerban Georgescu, iar în urma divorțului de acesta se vehiculează că ar fi intrat în depresie, iar cariera sa avea să cunoască și momentul de declin, după o perioadă de glorie.

ADVERTISEMENT

În spațiul public mai sunt informații potrivit cărora Mădălina Manole nu și-a luat viața, ci a fost ucisă. Cât timp au trăit, părinții Mădălinei Manole l-au învinuit pentru pierderea fiicei lor pe ginere și chiar au cerut urmărirea penală a acestuia.

ADVERTISEMENT
Tags: