Life

Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, relație cu o blondă celebră?: „A fost cea mai bună prietenă a ei. I-a luat locul în pat după moarte”

14.08.2020 | 15:28
Petru Mircea fostul sot al Madalinei Manole relatie cu o blonda celebra A fost cea mai buna prietena a ei Ia luat locul in pat dupa moarte
Petru Mircea și Mădălina Manole. Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Au trecut 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, iar Petru Mircea, un personaj extrem de discret când vine vorba despre viața personală, pare să-și fi regăsit fericirea în brațele unei alte femei. Sau cel puțin așa susține fratele regretatei interprete de muzică ușoară, care îl consideră în continuare vinovat pentru moartea ei.

Ba chiar a cerut redeschiderea dosarului și nu are de gând să se oprească până când adevărul nu va ieși la iveală. Chiar dacă nu a dorit să dezvăluie identitatea celei care a reușit să o înlocuiască pe „Fata cu părul de foc”, Marian Manole a precizat că este vorba despre o „blondă celebră”, nimeni alta decât cea mai bună prietenă a Mădălinei.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare temere a bărbatului este, însă, ca micuțul Petru, pe care nimeni din familie nu a avut dreptul să îl vadă în toți acești ani, să nu ajungă să-i spună „mamă” celei cu care tatăl său are o relație. „Simt că nu mai pot, murim toți puțin câte puțin”, s-a destăinuit fratele regretatei artiste.

Fratele Mădălinei Manole, acuzații dure la adresa lui Petru Mircea: „A adus imediat o altă femeie în casa surorii mele”

Nu pot uita că a adus imediat o altă femeie în casa surorii mele. Nu îl pot ierta că atâția amar de amar de ani nu ne-a lăsat să ne vedem nepotul. A zis la TV că vrem banii Mădălinei, dar de fapt el i-a luat pe toți.

ADVERTISEMENT

El a rămas cu toți, el încasează banii din drepturi de autor, tot. Nu m-ar mira ca nepotul meu să spună mamă acelei femei, celebra blondă, care susținea că este cea mai bună prietenă a Mădălinei, pentru ca mai apoi să ia îi ia locul în patul soțului ei, Halal prietenă. Vreau să îl demasc că simt că nu mai pot, murim toți puțin câte puțin”, a declarat fratele Mădălinei Manole.

Strânge bani pentru ca dosarul să ajungă din nou pe masa procurorilor

Totodată, bărbatul este dispus să facă orice pentru a afla adevărul și chiar a început să strângă banii necesari redeschiderii dosarului morții artistei care s-a sinucis chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani,  înghiţit Furadan, un pesticid extrem de toxic pe care reușise să-l procure cu ajutorul unei fane şi a unui traficant din Timişoara, deși era interzis la comercializare. Fanii care doresc să se alăture familiei în această „luptă” pot contribui financiar, indiferent de sumă.

ADVERTISEMENT

Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit.. neapărat bani. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul și care vrea să afle adevărul, poate să ajute, dacă vrea să ajute.

Nu am decis asta până acum deoarece nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de acest caz. Cu Petru Mircea am vorbit ultima oară acum două luni, când a venit la succesiunea din partea mamei.

ADVERTISEMENT

Nepoțelul nostru beneficiază de o parte din moștenirea mamei, iar el a venit însoțit de curatorul copilului, care a semnat pe acte, pentru că, copilul este minor. Pe nepoțel l-am văzut ultim oară acum 10 ani, când l-a născut mama lui, când era bebeluț și ulterior, de câteva ori prin presă, în poze”, a mai spus Marian Manole.

ADVERTISEMENT