Life

Petru Mircea, gest șocant la mormântul Mădălinei Manole. Artista s-a sinucis acum 10 ani

15.07.2020 | 15:57
Petru Mircea gest socant la mormantul Madalinei Manole Artista sa sinucis acum 10 ani
Petru Mircea și Mădălina Manole. Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Mădălina Manole s-a sinucis în urmă cu 10 ani chiar de ziua sa de naștere, însă regretata artistă nu are liniște nici după moarte. Un bărbat care a mers la mormântul „fetei cu părul de foc” a făcut o mărturisire șocantă legat de soțul acesteia, Petru Mircea.

Renumita cântăreața și-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea vârsta de 43 de ani. Se pare că Mădălina Manole și-a planificat în detaliu sinuciderea, în ciuda faptului că familia sa nu crede nici la ora actuală ca aceasta a ales să moară.

ADVERTISEMENT

Petru Mircea a mers în cele din urmă la locul de veci al fostei sale soții, dar a surprins prin gestul făcut. Potrivit unui fan văduvul Mădălinei Manole a aruncat la coșul de gunoi un ghiveci cu flori care fusese pus acolo chiar de tatăl regretatei cântărețe.

Fostul soț al Mădălinei Manole, gest șocant la 10 ani de la moartea artistei

„În sfârșit Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole a binevoit să treacă pe la Mădălina, însă a avut nesimțirea să arunce la gunoi un ghiveci pus la mormânt de cineva care o apreciază încă ( adică tatăl ei)”, a scris unul dintre fanii artistei în mediul online, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, fanul regretatei cântărețe a mai precizat că oricine poate merge la mormântul Mădălinei Manole pentru a duce flori sau a aprinde o lumânare. Acesta a lansat cuvinte dure la adresa fostului soț al artistei precizând că lumea nu trebuie să o uite.

Așadar, scandalul dintre familia Mădălinei Manole și fostul soț, Petru Mircea, continuă chiar și la ora actuală. Nu de puține ori tatăl regretatei artiste a declarat că nu-și poate vedea nepotul, Petru Mircea interzicându-i acest lucru. Fiul Mădălinei Manole are acum 11 ani.

ADVERTISEMENT

Mădălina Manole, scrisoare de adio. Artista a planificat sinuciderea în detaliu?

Mădălina Manole a băut Furadan, un insecticid extrem de toxic, fiind găsită moartă de Petru Mircea la parterul casei în care locuiau în Otopeni. Toată lumea a fost surprinsă de gestul cântăreței, mulți crezând că aceasta a fost omorâtă de bărbatul cu care era căsătorită, însă vedeta a lăsat o scrisoare de adio care spune altceva.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa!

ADVERTISEMENT

Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru; cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu.

Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata.

Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare! Şi ai mei scumpi să ma ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui.

Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela….”,  a scris Mădălina Manole în scrisoarea de adio.

ADVERTISEMENT
Tags:
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română