News

Petru, un tânăr de 30 de ani, ucis de inconștiența unui șofer beat. Familia și prietenii sunt distruși de durere

Inconștiența unui șofer beat de 23 de ani a adus o durere fără margini într-o familie din Maramureș. Petru, un tânăr de 30 de ani, a murit nevinovat, sâmbătă, în apropiere de miezul nopții.
14.08.2022 | 17:57
Petru un tanar de 30 de ani ucis de inconstienta unui sofer beat Familia si prietenii sunt distrusi de durere
Tragedie în Maramureș. Petru, un tânăr de 30 de ani, ucis de inconștiența unui șofer beat. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie petrecută noaptea trecută în județul Maramureș. Un tânăr de 30 de ani a căzut victimă inconștienței unui șofer beat, de asemenea foarte tânăr, de doar 23 de ani.

Tragedie în Maramureș. Petru, un tânăr de 30 de ani, ucis de inconștiența unui șofer beat

Petru, un tânăr de doar 30 de ani, care avea toată viața înainte, a murit nevinovat. Șoferul unui BMW s-a urcat băut la volan și l-a izbit violent.

ADVERTISEMENT

Coliziunea a fost de-a dreptul devastatoare. Mai multe bucăți din caroseriile celor două mașini au fost împrăștiate pe șosea pe zeci de metri.

Petru a rămas încarcerat între fiarele maşinii sale. Echipajele de intervenție l-au scos inconştient şi l-au transportat la spital, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. El s-a stins în unitatea medicală în ciuda tuturor eforturilor posibile ale medicilor.

ADVERTISEMENT

”Ieri (n.r. sâmbătă), 13 august, la ora 23:50, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J.109 F, între localitățile Ocna Șugatag și Ferești s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un tânăr de 23 ani din Sat Șugatag, dinspre Ocna Șugatag înspre Ferești, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 ani din Călinești”, anunță IPJ Maramureș, conform ObservatorNews.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe şoferul vinovat, acesta a fost testat cu aparatul etilotest fiind depistat cu o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Familia și prietenii lui Petru sunt distruși de durere

Cunoscut ca un ”băiat de mare omenie”, cum declară apropiații, Petru a lăsat în urmă o mare de lacrimi și durere în rândul familiei și prietenilor. Iată doar câteva dintre mesajele postate în mediul online:

ADVERTISEMENT
  • Nu îmi vine să cred ce s-a putut întâmpla. Ai plecat mult prea devreme dragul nostru vecin, prieten și na. Mă rog la Dumnezeu să te așeze printre îngeri pentru că un fecior așa ca tine rar se mai găsește în zilele noastre! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi multă putere familie să poată trece peste această grea încercare.
  • Vai, Doamneee. Omule bun, nu pot să cred că ai plecat de lângă noi, prea repede te-ai stins din viață.. De ce doamne l-ai luat de lângă noi, de ce, de ce? Ai fost un om minunat. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace vărul meu.
  • Ai fost un băiat de mare omenie. Un băiat frumos. Harnic și cu viața în față, acum în floarea vieții, când ai multe planuri și bucurii să le împărtășești cu familia și cu cei dragi, ai plecat fără să ai când să-ți iei rămas bun de la toți cei dragi ție și de la toată societatea care te-a cunoscut și te-a apreciat, pentru că tu erai un om vesel, respectuos și cu mult bun simț, cum rar mai întâlnești. Drum lin spre cer, iar celor care rămân în urma ta copleșiți de durere, multă mângâiere și putere.