Petrucci, “dublă” în memoria bunicului: “A murit săptămîna trecută!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
21/08/2016, 22:49
Petrucci, “dublă” în memoria bunicului: “A murit săptămîna trecută!”

Davide Petrucci a reuşit o “dublă” contra Astrei Giurgiu, iar la finalul partidei a dezvăluit că golurile le dedică bunicului său, care a decedat săptămîna trecută.

“Am jucat ca o adevărată echipă. Sîntem foarte fericiţi pentru victorie. Este bine că am marcat. Săptămîna trecută mi-a murit bunicul, din cauza asta am dorit să bat penalty-ul şi să marchez din nou. Golurile sînt pentru el. A contat mult faptul că Săpunaru a ratat lovitura de pedeapsă. Sper să cîştigăm etapa viitoare. Dacă vom juca la fel, avem şanse să ne calificăm în play-off”, a spus Petrucci.

Mihai Mincă a reuşit să apere penalty-ul executat de Cristi Săpunaru în minutul 69 şi poate fi considerat unul dintre eroii partidei.

“Mă bucur foarte mult că am contribuit la această victorie. Cred că a fost un moment decisiv la penalty-ul lui Săpunaru. Fiecare are nebuniile lui la astfel de lovituri, mă bucur că am fost inspirat. Chiar i-am spus lui Săpunaru în acel moment că o are grea. Ştiam că o să cîştigăm, dar nu credeam că o să se termine cu un asemenea rezultat”, a spus Mincă.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×