Fotbal intern

Dinamo, la un pas de un nou transfer. De ce depinde mutarea

Cosmin Contra a declarat în repetate rânduri că are nevoie de întăriri pentru noul sezon, antrenorul dinamovist dorind să facă un transfer din prima ligă a Bulgariei. Tehnicianul de 41 de ani...
Autor: Razvan Nicolae | 03.07.2017 | 18:50
Dinamo, la un pas de un nou transfer. De ce depinde mutarea

Cosmin Contra a declarat în repetate rânduri că are nevoie de întăriri pentru noul sezon, antrenorul dinamovist dorind să facă un transfer din prima ligă a Bulgariei. Tehnicianul de 41 de ani vrea să-l aducă la echipă pe Petrus Boumal de la ŢSKA Sofia, însă mutarea ar putea pica dintr-un motiv surprinzător, totul depinzând de un alt fotbalist al lui FC Dinamo Bucureşti.

Conform gsp.ro, antrenorul lui Dinamo îl doreşte pe fotbalistul camerunez care în acest moment este liber de contract, după ce contractul cu formaţia bulgară a expirat în această vară. Singurul impediment în realizarea transferului este situaţia lui Paul Anton, fotbalist împrumutat în sezonul trecut la Getafe, spaniolii având o clauză de transfer definitiv a mijlocaşului.

Petrus Boumal, lăudat de Edi Iordănescu

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, ar fi de acord cu transferul lui Boumal, doar dacă Paul Anton va fi cumpărat de Getafe. Mijlocaşul de 26 de ani a evitat discuţiile despre o reîntoarcere în lotul “câinilor roşii”, el dorind să rămână în continuare în străinătate. Petrus Boumal şi-ar fi dat deja acordul de semna cu Dinamo, oficialii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare stând în expectativă.

Petrus Boumal a fost lăudat de fostul său antrenor, Eduard Iordănescu, cei doi lucrând la ŢSKA Sofia pentru o scurtă perioadă de timp. “L-am antrenat pe Boumal şi pot spune că este un jucător foarte profesionist. A jucat ani de zile în Franţa, înainte de a ajunge în Bulgaria, şi se vede mentalitatea franceză. Este un mijlocaş central predominant defensiv, un jucător care poate să fie foarte util într-un mecanism bine definit, în care să aibă un rol clar din partea antrenorului. Este un fotbalist care s-ar descurca fără probleme la Dinamo”, a declarat actualul antrenor al celor de la Astra Giurgiu.

500.000 de euro este cota lui Petrus Boumal, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE