Coşmarul care nu le dă pace nemţilor: “Este cea mai dură înfrângere din carieră”

Irina Aldea   
in Sporturi
09/04/2018, 13:09
Coşmarul care nu le dă pace nemţilor: “Este cea mai dură înfrângere din carieră”

David Ferrer l-a învins pe Philipp Kohlschreiber după un meci care va rămâne în istoria competiţiei, scor 7-6 (1), 3-6, 7-6 (4), 4-6, 7-5, întins pe parcursul a patru ore şi 52 de minute. Spania s-a calificat, scor general 3-2, şi va înfrunta Franţa în semifinale. SUA şi Croaţia se înfruntă în cealaltă semifinală din Grupa Mondială a Cupei Davis.

Sportivul din Germania a fost învins în meciul decisiv al confruntării. Ferrer, în vârstă de 36 de ani, a reuşit un meci incredibil pe zgura din Valencia. Ibericul a rezistat eroic în partidă şi nu a coborât deloc nivelul, exact aşa cum îl sfătuise colegul său, Rafael Nadal. Kohlschreiber a pierdut ambele partide, dar în faţa lui Ferrer a fost foarte aproape de a aduce punctul decisiv pentru echipa sa.

Philipp Kohlschreiber şi una dintre cele mai dureroase înfrângeri

Kohlschreiber a părut foarte frustrat după înfrângerea pe care a încasat-o la limită. ”Aceasta este una dintre cele mai grele înfrângeri din cariera mea, Ferrer este un adevărat concurent, tot respectul pentru el. Ratările de la 5-5 în setul decisiv sunt încă mintea mea. Poate că gândurile mele vor fi mai bune mâine, vom vedea”, a declarat ”Kohli” la conferinţa de presă de după meci. Germanul a devenit jucător profesionist în 2001 şi a debutat în Cupa Davis în anul 2007.

Închide ×