Life

Philipp Plein, tată pentru a treia oară. Cine este femeia care îi va dărui încă un băiețel

Philipp Plein va deveni pentru a treia oară tată de băiat și este în culmea fericirii. Cum a dat designerul vestea cea mare fanilor săi.
20.05.2023 | 14:46
Philipp Plein tata pentru a treia oara Cine este femeia care ii va darui inca un baietel
Philipp Plein și iubita lui vor deveni din nou părinți. Designerul va mai avea un băiat. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Philipp Plein a dat o veste mare publicului său. Celebrul designer în vârstă de 45 de ani va devenit tată pentru a treia oară. Cine este mama copilului său și cum a ales extravagantul creator de modă să dea mai departe informația.

Philipp Plein va fi tată pentru a treia oară

După ce Robert De Niro a mărturisit că va avea al șaptelea copil la 79 de ani, un alt star internațional a dat vestea cea mare. Philipp Plein, designerul german cu care s-a judecat Brigitte Sfăt, urmează să aibă un băiat.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, creatorul de modă nu s-a remarcat doar prin ținutele sale, de la el îmbrăcându-se undele dintre cele mai mari vedete ale vremurilor noastre. Designerul este renumit și pentru femeile frumoase la brațul cărora s-a afișat până acum, printre care și româncele Mădălinea Ghenea și Andreea Sasu.

În prezent, Philipp Plein, în vârstă de 45 de ani, trăiește o poveste de iubire cu Lucia Bartoli, o tânără influenceriță de 24 de ai, foarte apreciată în Italia. Ea este cea care îi va dărui încă un băiețel designerului care a confirmat sarcina pentru Bild.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit să accept acest nou dar de la Dumnezeu. Sunt recunoscător și mândru că, după toate succesele profesionale, ni se permite să avem copii”, a spus Philipp Plein, conform newsingermany.com.

Designerul și iubita lui mai un băiețel

De altfel, el și Lucia mai au băiețel, Rocket „Rocky” Halo Ocean. Micuțul a venit pe lume în urmă cu un an, pe 16 mai. Totodată, creatorul de modă mai are un fiu în vârstă de 9 ani din relația cu Fernanda Rigon.

ADVERTISEMENT

Romeo Prince Plein locuiește în prezent cu mama sa, iar o bună perioadă Philipp Plein nu a putut petrece timpul cu el. „După ani de luptă cu primul meu fiu Romeo, pe care nu l-am putut vedea de mult timp, sunt atât de fericit cu fiul meu Rocky”, a mai precizat creatorul de modă.

Astfel că Philipp Plein profită din plin de timpul petrecut împreună cu micuții săi. Băiatul său cel mare l-a vizitat cu ocazia Paștelui, atunci când au aflat și sexul viitorului său bebeluș. Cât despre, încă, mezinul familiei, a dezvăluit că se implică mult în creșterea sa.

ADVERTISEMENT

„Eu fac baie cu el, îl iau dimineața înainte de a fi nevoit să merg la birou. Atunci mama se poate culca. Iar seara când revin acasă, îl hrănesc și îl schimb”, a mai povestit viitorul tătic.

ADVERTISEMENT
Tags: