Fotbal international

Philippe Coutinho, aproape de plecarea de la Barcelona! Chelsea pregăteşte o ofertă uriaşă

Autor: Traian Terzian | 20.01.2019 | 15:09
Philippe Coutinho este foarte aproape de plecarea de la FC Barcelona

Mijlocaşul Philippe Coutinho este foarte aproape de plecarea de la FC Barcelona, după ce în ultima perioadă a început să-și piardă locul de titular în favoarea francezului Ousmane Dembele. Internaționalul brazilian în vârstă de 25 de ani a ajuns pe Camp Nou în urmă cu un an, atunci când catalanii au plătit 130 de milioane de euro pentru transferul său de la FC Liverpool. El a semnat atunci un contract pe cinci sezoane şi jumătate şi are o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

”Barcelona pare dispusă să-l vândă pe Coutinho pentru a strânge banii necesari repatrierii lui Neymar. Chelsea a prins de veste și pregătește o ofertă de 113 milioane de euro prin care speră să poată concura cu rivalii de la Manchester United”, a scris publicația britanică Sunday Express.

Philippe Coutinho sărbătorește un gol marcat pentru FC Barcelona
Philippe Coutinho sărbătorește un gol marcat pentru FC Barcelona

Philippe Coutinho, aproape de plecarea de la Barcelona: ”Este deschis la o revenire în Premier League”

”Lui Coutinho îi place stilul de viață și orașul Barcelona și face tot posibilul ca lucrurile să-i meargă bine în Spania. Cu toate acestea, dacă nu va reuși să devină un titular de drept el este deschis la o revenire în Premier League în vară”, au mai scris jurnaliștii englezi.

Prima echipă care și-a exprimat interesul de a-l transfera pe Philippe Coutinho a fost Manchester United. ”Diavolii” au început să testeze terenul după ce în presă au apărut informații conform cărora FC Barcelona încearcă să strângă banii necesari pentru a-l readuce pe Camp Nou pe brazilianul Neymar, plecat la Paris Saint-Germain în vara anului 2017 pentru 222 de milioane de euro.

Zvonurile întoarcerii lui Neymar la FC Barcelona circulă de mai multă vreme, dar în ultima perioadă s-au intensificat. Presa spaniolă a scris că tatăl fotbalistului i-a contactat de cinci ori în ultima lună pe oficialii catalani pentru a discuta despre posibilitatea ca fiul său să revină pe Camp Nou.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!