Fotbal intern

Pică transferul lui Alex Pașcanu la FCSB? Clauza de la Leicester care îl poate bloca. EXCLUSIV

17.05.2019 | 09:46
Pica transferul lui Alex Pascanu la FCSB Clauza de la Leicester care il poate bloca EXCLUSIV

Alex Pașcanu se află pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, informație dezvăluită de FANATIK,dar mutarea fundașului echipei naționale a României U21 la vicecampioana României ar putea să fie blocată de oficialii lui Leicester cu ajutorul unei clauze din contractul fotbalistului care va merge la EURO 2019 în vară.

Transferul lui Alex Pașcanu la FCSB ar putea să pice

Gigi Becali spera să îl aducă la FCSB pe Alex Pașcanu din postura de jucător liber de contract, dar lucrurile ar putea să fie încurcate de Leicester. Contractul fundașului central în vârstă de 20 de ani cu gruparea din Anglia se încheie în vara anului 2019, dar FANATIK a aflat că englezii ar putea să activeze o clauză care se află în înțelegerea pe care o au cu internaționalul U21.

Leicester ar putea să activeze clauza de prelungire a înțelegerii cu Alex Pașcanu. Deși fundașul central originar din Bârlad mai are contract până pe 30 iunie 2019 cu Liecester U23, englezii și-au păstrat dreptul de a-l prelungi pe încă un sezon. Cele două părți vor avea o întâlnire zilele următoare pentru a lua o decizie în ceea ce privește viitorul lui Alex Pașcanu.

Alex Pașcanu într-un meci jucat pentru echipa națională a României U21

CFR Cluj și U Craiova sunt pe urmele lui Pașcanu

FCSB nu este singura echipă care s-a arătat interesată de Alex Pașcanu. Fundașul central al lui Leicester se află pe lista de transferuri a CFR-ului și a celor de la Universitatea Craiova, dar acesta dorește să aștepte convocarea la echipa națională a României U21 pentru a discuta cu Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret, în legătură cu viitorul său.

“Probabil o să mă sfătuiesc cu selecţionerul Mirel Rădoi când o să ne reunim, ar trebui să aşteptăm întâi convocările. Englezii au o echipă foarte bună, probabil că pe hârtie sunt favoriţi, dar pe teren toată lumea îşi joacă şansa şi o să vedem ce va fi. Am şi un coleg de la echipa mare, Maddison, am vorbit cu el în ultimele luni şi îmi tot spunea că ne vedem la Euro”, a spus Alex Pașcanu, conform digisport.ro.

Alex Pașcanu e la Leicester in 2016

Alexandru Pașcanu a ajuns la Leicester în iulie 2016 și a evoluat pentru echipele U18 și U23. Fundașul central în vârstă de 20 de ani a bifat 18 apariții în Premier League 2 în sezonul 2018 – 2019 și a înscris un gol. Fotbalistul a fost convocat de Cosmin Contra pentru meciurile echipei naționale a României cu Muntenegru și Lituania din Liga Națiunilor.

Mai mult, în vară va merge cu echipa națională a României U21 la Campionatul European din Italia și San Marino. Tricolorii mici fac parte din Grupa C, acolo unde se mai află Croația, Anglia și Franța. EURO 2019 va avea loc în perioada 16 – 30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și San Marino, iar din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.