A picat sistemul la Permise Auto: Luni nu se susţine examenul teoretic

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
08/08/2016, 10:24
A picat sistemul la Permise Auto: Luni nu se susţine examenul teoretic

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a transmis că din cauza unor probleme tehnice, luni nu se va susţine examenul teoretic în vederea obţinerii permisului de conducere. De asemenea, nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.

“Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor aduce la cunoştinţă faptul că din cauza unor probleme de ordin tehnic, luni, 8 august 2016, nu se poate susţine proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie”, potrivit unui comunicat emis de instituţie.

Până la remedierea problemei tehnice, se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi se efectuează operaţiuni de radiere.

Personalul de intervenţie a fost alertat imediat după apariţia problemelor tehnice şi lucrează la remedierea situaţiei încă din noaptea de duminică spre luni.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×