News

Pictorial de senzaţie al Andreei Bălan! Se vede absolut totul!

Andreea Balan si-a pus pe adresa ei de socializare, e adevarat, doar pentru cateva minute, o poza care a incins imaginatia fanilor ei. Aproape goala, blonda a lasat sa i se vada trupul de zeita si...
23.02.2015 | 08:35
ADVERTISEMENT

Andreea Balan si-a pus pe adresa ei de socializare, e adevarat, doar pentru cateva minute, o poza care a incins imaginatia fanilor ei. Aproape goala, blonda a lasat sa i se vada trupul de zeita si sanii fermi si apetisanti.

Dupa despartirea de Keo si aparitia la bratul iubitului american, Andreea Balan a lasat deoparte inhibitiile si a inceput sa se arate in toata splendoarei ei.

ADVERTISEMENT

Daca in urma cu cateva luni, frumoasa blonda aparea pentru prima data in ipostaze incendiare, pozand cu sanii goi, doar pe o saltea pneumatica, pe urma, ”a recidivat”, tot cu o imagine cu bustul lasat la vedere si acoperit doar de pletele blonde. Totul a culminat in urma cu doua zile, cand cantareata a trecut la fotografii de-a dreptul socante si interzise minorilor!!!

Andreea si-a facut fanii fericiti in momentul in care a postat pe adresa ei de instagram o poza in care era aparea doar in costumatia Evei. Tolanita pe un fotoliu, cu parul intr-o parte, ravasita si cu mana la sani, Balanca a lasat sa i se vada jumatate din trup, apoi, si-a pus picior peste picior pentru ca imaginatia fiecaruia sa o ia razna. Din pacate, fotografia nu a putut ajunge la toti admiratorii blondei, caci aceasta a scos-o rapid de pe domeniul virtual, probabil, dupa cateva reactii prea indraznete din partea unor barbati.

ADVERTISEMENT

A doua zi insa, cantareata a mai postat o poza fierbinte, cu ea in dormitor, pe un baldachin, imbracata sumar, cu bikini albi si un maiou roz, care ii arata inaintarile mari si ferme.

Sursa: WOWbiz.ro