Nicio categorie

Pictorial HOT cu Natalia Mateuţ! Arată DEMENŢIAL!

Natalia Mateuţ, una dintre vedetele Antena Stars şi concurentă a emisiunii ”Splash! Vedete la apă” a decis, zilele trecute, să facă o şedinţă foto, frumoasa brunetă pozând în ipostaze...
03.06.2014 | 09:35
Pictorial HOT cu Natalia Mateuţ! Arată DEMENŢIAL!

Natalia Mateuţ, una dintre vedetele Antena Stars şi concurentă a emisiunii ”Splash! Vedete la apă” a decis, zilele trecute, să facă o şedinţă foto, frumoasa brunetă pozând în ipostaze incendiare.


Conştientă de armele femeieşti pe care le deţine, Natalia Mateuţ nu ezită nicio secundă atunci când vine vorba să îşi pună în valoare formele cu care a fost înzestrată de Mama Natură. Şi, ca să fim sinceri, bruneta nu are niciun motiv să fie zgârcită în a-şi expune trupul perfect, concurenta de la ”Splash! Vedete la apă” dovedind că naturaleţea este unul dintre atuurile frumuseţii.


”Nu am mai pozat de câţiva ani, era cazul să fac o nouă şedinţă foto. Îmi place să pozez, aşa că nu mi-a fost deloc greu să mă las fotografiată. În plus, chiar dacă am pozat în lenjerie intimă, rezultatul nu este deloc vulgar, motiv pentru care mă simt foarte bine. Oricum, nu sunt o pudică şi, oricum, voi apărea la televizor în costum de baie, aşa că nu am niciun fel de inhibiţii când este vorba să pozez în lenjerie”, ne-a spus Natalia Mateuţ.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri