Sporturi

Pictorial vintage cu Simona Halep. Cum a pozat numărul 1 mondial. Galerie foto

19.09.2018 | 14:42
Pictorial vintage cu Simona Halep Cum a pozat numarul 1 mondial Galerie foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a ajuns la săptămâna cu numărul 46 în fruntea clasamentului WTA. Chiar dacă a surprins prin eliminarea din primul tur de la US Open 2018, românca îşi păstrează supremaţia în ierarhia mondială. Simona a participat recent la o ședință foto vintage, realizată cu ajutorul unei tehnici vechi de 100 de ani, care a mai fost folosită pentru imortalizarea momentele de la Marea Unire din 1918. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Simona nu este singura personalitate din sport care a participat la proiectul “100 de chipuri românești”, care se desfășoară cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Gică Hagi, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase și Gabi Szabo au participat și ei la o astfel de ședință foto.

ADVERTISEMENT
Simona Halep s-a lăsat fotografiată pentru albumul 100 de chipuri
Simona Halep s-a lăsat fotografiată pentru albumul 100 de chipuri

Pictorial vintage cu Simona Halep. Tehnica folosită are 100 de ani

Pentru realizarea pictorialului vintage cu Simona Halep, fotograful au folosit o tehnică veche de 100 de ani, care a mai fost utilizată la fotografierea evenimentelor organizate cu ocazia Marii Uniri de la 1918. Albumul “100 de chipuri românești” va fi lansat cu ocazia Zilei Naționale a României, pe 1 decembrie 2018. Fotografiile au fost realizate de fotograful Radu Chindriș.

Simona Halep. Pictorial vintage
Simona Halep. Pictorial vintage

Simona Halep, număr record de săptămâni în fruntea ierarhiei mondiale

După eșecul de la US Open 2018, Simona Halep trebuie să se replieze. Are de bifat două obiective foarte importante pentru finalul acestui sezon. Turneul de la Singapore este, cu siguranță, un vechi vis al româncei, care mai merge până atunci la Wuhan și la Beijing. De asemenea, foarte important pentru româncă este să termine anul pe prima poziție în clasamentul WTA. Iar pentru asta se află într-o postură excelentă.

ADVERTISEMENT

În clasamentul actualizat la începutul acestei săptămâni, Simona Halep are un avans de 2086 de puncte față de a doua clasată, Caroline Wozniacki și 2636 peste Angelique Kerber, pericolul real pe care Simona îl are de înfruntat pe perioada turneelor din Asia în lupta pentru primul loc la finalul lui 2018. Asta pentru că Wozniacki are prea multe puncte de apărat în următoarele luni încât nu poate visa la o revenire pe prima poziție.

După ce a anunțat că nu va fi prezent cu Simona Halep la Wuhan, Darren Cahill a precizat că la turneul din China liderul clasamentului WTA îl va avea alături pe Teo Cercel, preparatorul fizic: ”Eu voi fi prezent cu siguranță la Beijing și Singapore. Acum mi-am luat o perioadă în care să stau alături de familie. Teo Cercel va fi antrenorul ei la Wuhan”.

Simona Halep. 100 de chipuri
Simona Halep. 100 de chipuri

Numărul 1 mondial se pregătește de turneul de la Wuhan

Liderul mondial, în clasamentul WTA, Simona Halep își continuă pregătirea pentru sezonul asiatic, dar a beneficiat și de puţin timp liber şi a mers alături de familie la o nuntă în Croaţia. Halep a participat la evenimentul din Dubrovnik împreună cu părinții, fratele, cumnata şi prietenii ei. Nunta a avut loc chiar pe malul mării aşa cum au dorit mirele şi mireasa. Simona a avut o apariţie încântătoare, a zâmbit şi nu a refuzat pe nimeni atunci când a fost vorba de o fotografie cu cea mai bine jucătoare de tenis din lume.

Tags: